feketefelho Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 8795

Akár már most elkezdheted ...

Én tavaly decemberben foglaltam le az idén júliusi nyaralásunkat.

-----------------------

 

1. Az alább linkelt oldalon kerestem és utána (GMaps-en rákeresve és megtalálva a tulaj saját oldalát) közvetlenül foglaltam, kihagyva az irodákat.

Nem jártam jobban, végül

ugyanannyit fizettem, mintha a lenti cégnél foglaltunk volna ... (viszont kevesebb előleget-foglalót kellett küldenem).

https://nikana.gr/en/accommodation/sithonia/sarti?arrival=2024-07-22&departure=2024-07-31&adults=2&children=0&type=city&nm=Sarti#open-modal

Elég sok szállás van az oldalukon, az árak még az idei szezont tükrözik.

Elég sok kép is van a szállásokról, az sem árt.

A nyitóoldalon lévő árak az előszezonban érvényes legalacsonyabbak, ne abból indulj ki. A szállást kiválasztva a megnyíló oldalon lejjebb lapozva láthatód az éves árkatalógust (is).

Én (ha jövőre Sartira mennénk) valószínűleg náluk foglalnék.

 

2. Ezen kívül, van még ugye a booking (az ingyenes lemondhatóság nagy előny, de így drágább is).

3. És a GMaps-en a "Hotelek" fülre kattintva is tudsz keresni (itt találtam meg a szállásunk weboldalát és utána a néni e-mail címét). Előnye, hogy akár több szálláskereső oldal ajánlatát is össze tudod hasonlítani (jobbára csaka a booking, de azért lehet másik is).

4. Airbnb (nem próbáltam még, de vannak Sartira is ajánlatok ...)

5. ... a magyar utazási irodák ... néha van nagyon kedvezményes ajánlatuk, amire azonnal le kell csapni (főként lastminute).

-----------------------

Jövőre nekünk kimarad Görögország, de egyszer (vagy többször) biztos visszamegyünk még Sartira. Viszont nálunk már csak Platania (a Sarti utáni kanyarban lehet lehajtani az öbölhöz) jöhet szóba. Ott minden megtalálható, amit a görög tengerparton keresünk (bár van még pár jó hely a környéken is).

Előzmény: jutin (8794)