Patreides Creative Commons License 2023.11.11 0 0 162073

Egy Windows 7 alatt a Chrome ottani utolsó verziója (109) furán viselkedik, Messenger fut az első tab-on, de a mellette megnyitottaknál akár weblap, akár a böngésző saját beállításai lapok vannak nyitva, csak úgy hajt végre bármilyen egérkattintást, vagy bill.leütést, ha nyitok mellette egy új tab-ot, és utána onnan visszalépek, akkor már ott van végrehajtva az előző kattintás/leütés.

Ugyanazon a gépen az Opera (frissítve) böngészőben megnyitva egy weblapot, ahol egy cikket csak egy reklámvideó végignézése után lehet a bevezető rész után továbbolvasni, de a videó megnézése linkre kattintva semmi nem történik, itt valamiért a javascript nem fut le. (Miközben például a youtube működik rajta oda-vissza, tétre, helyre, befutóra).

(Amúgy jó kis gép az, gyors, pont a win7-hez való... De win11 biztosan nem menne fel rá.)

Ilyen problémák miatt van rajta mindenféle böngésző, mert a különféle cuccok - egyik az egyiken, másik a másikon, és esetleg van, ami mindegyiken  - így működnek rajtuk.

tehát van Chrome, Opera, de még MyPal (a régebbi, 29-es) is, utóbbi például a DigiOnline TV-hez kell, az ezen a böngészőn fut rendesen.

Nagyon kalandos, én biztosan nem küzdenék vele nap, mint nap. :)