Megnyugodtam, hogy nem bennem van a hiba, mert látom a későbbi hozzászólásokból is, hogy egészen másmiről írnak.
Biztos, hogy nem adatbázis volt, Access-t többször, mysql-t egyszer láttam, azt csak programozó tudja kezelni, aki nagyon utálja az egyedi feladatokat.
Leírtam, hogy mit láttam, de álljon itt újra, hátha segít:
Először nekiült és begépelte az aznapi gyűlést, hogy mikor és hol volt és kik voltak jelen, mik voltak a tervezett napirendi pontok, majd napirendi pontonként az egyes résztvevők beszámolóit, majd a kérdéseket és válaszokat.
Ezt szövegfájlként kinyomtatva eltette.
Majd, amikor valamit kérdeztek tőle, hogy pl. fél éve volt valami feladat, és az hogyan áll, akkor matatott valamit, majd kinyomtatott egy olyan szövegfájlt, amiben már az szerepelt, hogy pl. fél éve egy gyűlésen döntés volt valamiről, majd egy héttel később hasonló gyűlésen másik döntés volt a résztvevőkről és költségvetésről, stb. és még olyanok is voltak, hogy pl. Piftuka egy ismerőse telefonált valamikor, hogy megszerezte a kért dolgot és küldi postán Piftuka részére a céghez utánvétellel, stb.
Tehát az egész úgy nézett ki, mintha egy szövegfájl lenne, de minden bekezdés a különböző gyűlések bekezdéseiből és más, csak általa ismert dolgokból - pl. telefonüzenet, vagy postai küldemény - állt.
Biztos, hogy nem programozott semmit, csak a különböző szövegeket látta, ezért volt a tipp, hogy valami iktatórendszer lehetett - csakhát iktatórendszerbe csak postát és üzeneteket irnak, gyűlések jegyzőkönyveit nem.