Vajk Creative Commons License 2000.04.28 0 0 73
velemenyem szerint a felesleges zoknimagenergia legnyilvanvalobb megnyilvanulasa, hogy a mosogep ajtajat nem lehet kozvetlenul a leallitas utan kinyitni, van egy kb ket perces un. turelmi ido, amig a zoknimagenergia eldonti mibenletet es vagy atalakul ajtonyitasi energiava vagy pediglen elszisszen a tagulo vilagegyetem valamelyik tavoli (in)spiralis galaxisa fele. Ahol aztan bottal uthetjuk a nyomat. Esetleg egy torulkozovel.

De amig a zoknik eltunedeznek, addig hova lesznek pl a radirok? Vagy a stikstak(kapcsozo) gepek? Esetleg a szamologepek?
Nalunk az irodaban egy olyan fajta ter-ido osszetartas talalhato, amelynek a kovetkezmenye a kb 40negyzetmeteres iroda kalkulatorsurusegenek alapos megcsappanasa. A leltarunk szerint a 22. asztali , napelemes szamologepnel tartunk, azonban atlagban harom talalhato az iroda teruleten. Ez az a kozgzdasagtanbol kolcsonvett hatarhaszon elmelet analogiaja, mely szerint a 44negyzetmeteren egyszerre harom darab kalkulator turi meg egymast, ennel tobbet hiaba veszunk, hasznat nem tudjuk venni.

Előzmény: kaviat (54)