97ótaArsenalfan Creative Commons License 2023.11.05 0 2 206438

A játékvezetés hibázott, igen, kétségtelen. De akkor is, amikor Havertzet nem állította ki. Bruno Guimarest is ki kellett volna.

DE!

Elképesztően pocsék produkció volt a tegnapi is.  Lényegében gólveszélyt nem tudtunk teremteni. Jorginho és Havertz irtó gyengék. Nketiah és Saka is súlytalan volt. Nincs normális balbekkünk sem. Tomi jobblábas, Zincsenkó meg gyenge. Ez a csapat nagyon messze van a bajnokesélyességtől. Lesz még a City rossz formában, attól nem kell félni, mi is jobban, de ez akkor is nagyon kevés. A  bal belső középpályás poszt továbbra is megoldatlan. Rice-nak középen kell játszani, jobbra tőle Odegaard. Backupjaik Partey és ASR, vészmegoldás Elneny. Jorginho nem elég, ez a napnál is világosabb. Lassú és körülményes, a helyezkedése és a védőmunkája is kevés.

ESR és Jesus állandó sérülései lassan más a nem tolerálható kategóriát jelentik. Nketiah backupnak jó, de nem az a klasszis, akivel nagy célokat lehet kitűzni.

 

Arteta is bosszantó. Hihetetlen, hogy a legnyilvávalóbbakat nem látja, görcsösen ragaszkodik az elképzeléséhez, képtelen változtatni. Ez nagyon nem jó így, neki is magába kellene szállnia.