Ráadásul van két előnye:
- nem kell a meglévő hálózatodat bontani és sorba kötni, azaz nem folyik át rajta a főáramköri áram. Ez hatalmas előny, főleg ilyen kínai kütyüknél.
- volt nálam belőle, pontosnak is mondható.
- tényleg baráti árú
- +- irányt külön nem tud kezelni, de ez az adott esetben nem is értem miért szempont, ha a fázisok fogyasztóit akarjuk csak vizsgálni
Persze ha komolyabb hosszútávú sok mérés kell loggolással, akkor amit kiggyo ajánlott az is jó lehetőség, mert annál kedvezőbb árút nem fog kapni az ember házilagos célra.
Az nem tudom hogy milyen a mérőelektronika felépítése, hogy a mérőváltóról lejövő áram mennyire irányérzékenyen van kezelve vagy nincs. mert pl két darabot betéve egymás mellé fordított áramváltó bekötéssel akár ha olyan a bemeneti fokozat lehet ez is működhetne. De ez innen tényleg belső felépítés függő, hogy simán csak méri az átfolyó áramot tök mindegy az iránya, vagy képes különbséget is tenni az irányok között. Mondjuk van egy még valahol itthon, de most biztos nem állok neki ilyennel szórakozni.
Nem csak sínre pattintós kivitel van különben, hanem előlapra/dobozra rakható is.
Pl:
https://www.aliexpress.com/item/1005004834201998.html