Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.04 -1 3 1913

Rövidre vágva:

 

Annagazda reggelije: hidegtál, Annagazda által készített szalonnás, kolbászos omlett, juice - a kan(dúr)ok álmaiban, a valóság: zsömle, vaj, paprika, előre csomagolt felvágott - "szolgáld ki magad" alapon a leröttyent nyárikonyhában.

 

A pozitívum: a kan(dúr)ok legalább kaptak enni, végül is Annagazda mondhatta volna azt is, hogy a közelben van egy TESCO, ott vehettek magatoknak valamit (illetve az eseti fürdéshez hasonlóan csodálkozhatott volna, hogy a kan(dúr)kák reggel enni szoktak).

 

A kan(dúr)ok el vannak alélva a körülényektől, nyilván ezt a végső kan(dúr) kiválasztásáig így kell csinálni, nem mondhatják, hogy úgy érzik magukat Annagazdánál, mint a tavalyi nők sóher Pejstánál.

 

Annagazda nem szeret pazarolni - látjuk....

 

A lomposbecsempészésben reménykedő kan(dúr)ok Annagazda földjén dolgozhatnak

 

Szamócás autót vezet, majd a saját hatása alá kerül, majd megjön a lányokat lemeózó nő.

 

A lányoknak eperszedés, asztaliáldásos Timivel közös (kamu) öntözőszerelés.

 

Megjelenik az osztrákmagyar szanaszétvarrt Kevin, úgy tűnik nem vett leckéket Annagazdától, mert egész terülj-terülj asztalkámmal várja a kandurákat, természetesen idén is van macskás nő is (sőt, neki még kutyája is van), bár isten mentse meg tőle Kevinkét.

 

Nyálcserés Gergő mai programja: közös nyulkálás egy tehén seggébe a háremhölgyekkel, ezt is kihasználva egy kis tipi-tapi dínóra, ha jól láttam, Gergő a tehenet nem smárolta le, bár lehet, hogy tévedek.

 

Megvolt a traktoros nyálcsere is...