Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.03 0 5 1908

Visszanézve az adást, valóban tegnap iszogattak szépen!

Közben azon mosolyogtam, hogy egész nap azt hallottam a médiából, hogy kikiáltották novembert "száraz hónapnak!" ( És az egyik csatornán nagy volt az öröm, hogy a szavazatokból az derült ki, a legnagyobb %-ban azok voltak többen, akik nem isznak novemberben?! 😮)

 

- Józsefnél a dézsás beszélgetés Timi sírásával folytatódott.

Majd Csillát vette szemügyre a gazda egy kis pálinkázás közben. De Csilla nem tetszett neki, de nem értettem, hogy miért?! Így csak azt fikcióztam, hogy azért, mert Csilla még a pálinka hatására sem  volt bűnbánó Magdolna, és főleg, kemény volt, mint vídia, nem sírt-rítt. (És erre ismét "elborult" József tekintete!)  De aztán Csillával is elszállt a ló!

Mert csak kiderült, hogy "Isten sugallatára" jött a műsorba.😂

( Ó te medve anyám, a  Józsi málnásában!)

 

- Gergő egy fiatal gazda, addig oké!

Dehogy  minden "programja" olyan, hogy " már előre kilóg a lóláb belőle?!" Pfú.. Tapintatlanság volt részéről, hogy már az első nap végén "ráéhezett" a lányokra, szerintem. Pláne úgy, hogy az összetákolt kalyibába itatta a lányokat, a vén kujon Laci bácsival  együtt?!  ( Nah és a lányok pedig, hááát...nah!) 

 

- Annát pedig hiába dicsértem előzőleg,  a tegnapi adás végére kissé csalódtam!

Már előzőleg is hiányoltam a kéztörlőt!  Amikor fogadta az érkező lovagjait, kétszer is kilöttyintette a limonádét. Kezét a ruhájába törölte, persze diszkréten.

Ugyanígy meglepett, hogy a "szálláson" nem volt törölköző sem?! Úgy kellett kérni a srácoknak?! De a legnagyobb az volt, amikor feltette a kiválasztottaknak a 20,-Ft-os kérdést, hogy egyáltalán, akarnak-e tisztálkodni?! Még a katonaságnál is "melegebb" körülmények álltak anno  rendelkezésre. ( Legalábbis a fiaim évtizedekkel ezelőtt még "meleg" fürdő helyiségben tisztálkodtak.😉)

Nap melegítette bojler?! Estére pár liter hideg víz?!

Azt már nem is figyeltem, hogy kaptak-e vacsorát, csak a sátras konyhát láttam. Csalódtam, de Anna választása is meglepett. Mert ugye a "kockás inges"........ No de ettől még nagyobb tévedése, Dani! ( De ne legyen igazam! )

Node hol van Keviiiin?! 😂