Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.03 0 1 1904

A tegnapi részben a piálás napja volt.

 

Szamócás közös dézsában fürdéssel és szamócapálinkával támadott a lányoknál (feleségem ismét elsüti, hogy régen voltak már ezek lányok).

 

Asztali áldásos Timi elbőgi magát azon, hogy Szamócás lányai kizárólagos felügyelete az apánál van (nem lennék férfi abban a válóperben, amelyikben Timi a válóperes bíró...)

 

A pálinkázásban Csillalány részesül, de Szamócásnak nem tetszik a dumája (már Csillalányé), mert nem kezdte a szövegelést Szaminak kellően megfelelően - az nem derül ki, hogyan kell kezdeni egy beszélgetést Szami szerint.

 

Megtudjuk, hogy Csillalány szereti a baltát használni, úgyhogy resszkess Szami, ha lapátra teszed..:)

 

Úgy tűnik a lányok nagyon jól levették Szami stílusát, mert kiderül, hogy Csillalány a Jóistentől kapott sugallatot, hogy idejöjjön.

 

Nehogy valamelyikről az is kiderüljön, hogy pap....:))

 

Gergőnél Lacibá valamit kitalált (kitalálós Lacibá a szemüvegét nem a szemén, hanem a sityakján, majd később a kopasz feje búbján viseli): mint kiderül, a hatalmas ötlet: piálás egy műhelyben, ugyanitt közös táncikálás a KFT Együttes sok évtizedes Afrika című dalára.

 

Gergő mindeközben ma éppen a Kíra nevű nővel (a félreértések elkerülése érdekében: nem Járay Kíra) folytat tipi-tapi dínót és nyálcserét, nyilván az alapján kíván választani, hogy a négy csaj közül kinek jobb ízű a nyála.

 

Később ugyanez egy Szandi nevű nővel, tőle megtudhattuk, hogy Gergőnek puha volt a szája (gondolom, más testrészétől nem a puhaságot várja)..... 

 

Aztán még egy kis szolíd nyálcsere Fannikával is, majd kérdőre vonja a nagyedik, a kerekfejű szőke lány, hogy őt miért nem "hívta" ki.

 

Végül neki is jut egy kis tapizás és kap egy homlokpuszit (!!!), ajaj, semmi nyálcsere, de még egy szájrapuszi sem? Rosszat sejtek.

 

Nem tudom miért, de Gergő jelenetei közben a Szulajmán című török sorozat jut eszembe, különösen annak a háremhölgyek életét bemutató jelenetei.

 

Az tetszett, ez inkább gusztustalan (és már kezdenek unalmassá válni Gergő nyálcserés "programjai").

 

A topic-beli várakozásokkal szemben Annagazdánál a Kockásingesnek rövid úton lapát, egy kertész viszi haza (már Annagazdát).

 

Ezt a részt nem teljesen értettem (ez nyilván az én hibám), mert Annagazda közölte, hogy autóval jött, ezért valakinek haza kellene vinnie. Azt nem fejti ki, hogy az autóját lopták el vagy vezetni felejtett el.

 

Az sem derül ki, hogy a kan(dúr)okat miért nem fogadhatta az otthonában, miért kellett ehhez kitelepülni a Hazatalálsz forgatási helyszínére.

 

Még egy magashomlokú trendiszakáll csávó maradt meg a kiválasztottak közül, akinek a foglalkozása "Autóipar", jelentsen ez bármit is.

 

Remélem Annagazda a foglalkozása alapján nem abban bízik, hogy övé a Mercedes autógyár, mert lehet, hogy akkor csalódni fog.

 

Annagazda valamiért nagyon nem akarja beengedni a házába a kan(dúr)okat, egy sátorban (jurtában) szállásolja el őket, zuhanyzási lehetőség egy szabadban felállított kerti zuhanynál (melegvíz napfűtéssel, így a víz estére nyilván kihűl), főzés, étkezés, a szabadban a kan(dúr)oknak kialakított nyárikonyhában....

 

Annagazda csodálkozik, hogy a kan(dúrok) este fürdeni szeretnének, remélhetőleg ha más tervei is lesznek valamelyikkel, nem hideg vízben fogja zuhanyoztatni, figyelemmel a hideg víz egyes férfiszervre gyakorolt negatív hatására.

 

Állítólag ez a ridegtartás baromira tetszik nekik, bár hogy mit gondolnak közben, azt nem feliratozzák. (Bár a hidegvízben zuhanyzásra azért eleresztenek néhány kritikai megjegyzést.)

 

Az Autóiparos előadja zuhanyzás közben, hogy elővette a férfiasságát, de ezt nem mutatták...:) (egyébként minden Annajelölt rövidnaciban zuhanyzott, ahogy már az szokás). 

 

Előzetesben Szamócás megint picsog, megjelenik szanaszétvarrt Kevin, Gergő egy traktor vezetőfülkéjában nyálcserézik az egyik háremhölggyel, miközben a másik három a traktor utánfutójáról figyeli őket (hú, de guszta), megjelenik továbbá egy baromi nem szimpatikus nő szemrevételezni Szamócás lányait és közli, hogy kettőt azonnal kirúgna, mert baromi nem szimpatikusak....