Tulipántoss Creative Commons License 2023.11.02 0 4 1902

Tegnap,  Anna gazdasszony kérői is érkeztek, szép sorban. Számára nem feltétel, hogy szakmabeli legyen a párja. De az fontos neki, hogy " az illető legalább meg tudjon fogni egy lapátot."

Talán Anna az egyik eddigi legszimpatikusabb gazdasszony. Node majd kiderült, hogy az marad-e a végén is?!

 

Én is egyetértek abban, hogy rendkívül kellemetlen lehet az a helyzet -  akár Annának, akár a kérőinek, (vagy a többi gazdának is), hogy ott ülnek, mint a dutkák ősszecsődítve és ott kell egymás előtt produkálni valamit. Azaz, előadni magukról ismeretlenül, ismeretlenek előtt, egy olyan arcukat, ami elég legyen ahhoz, hogy ne őket küldjék haza?!

A kockás inges srác volt a legszimpatikusabb. Remélem Anna, nem küldi haza elsők között?!


József gazda gyomláltatott, fürdetett, ebédeltetett. Unalmas volt. Timi pedig igen ájtatos.  Krisztina pedig síró-rívós! Sírva mesélte, hogy ő, mint középső testvér nem kapott szeretetet, mert "neki nem jár szeretet?!" Ezt a hülyeséget egy közel 50 éves embertől?! Node Böbe sem egy kellemes látvány az örökké duzzogós fejével, mint akiben egy világfájdalom veszett el?! 

Józsefben pedig továbbra is van valami számomra megmagyarázhatatlan furcsaság. A nézésében is,  a beszédében is. Sokszor nem értem, mit akar kihozni a mondanivalójából, mit is akar egyáltalán kérdezni a nőktől?! Álságos a viselkedése, vagy a fene se tudja!  

 

Elnézve a hölgyeket, egyik sem szimpatikus igazán. Nekem az elsőnek érkező hölgy volt szimpatikus. Kár, hogy hazaküldte József.  Pedig úgy dicsérte érkezéskor, mint szentképet a falon! Egyébként pedig, ritka egy humortalan társaság! Pedig egy kis humor annyi mindenen átsegíti az embert az életben, szerintem.


Gergő gazda melegházi-, illetve gumis programja sem tetszett. A gumiszerelésnél Fanni, nagyon adta magát, de Gergő is hozta a vidéki formáját a " nem szereted, ha hirtelen megnőnek a gondok?!" szövegével. Ügyes ez a Fanni, sikerült a szájával felrakni a gumit. Még mindig nem jöttem rá, hogy kire emlékeztet ez a Gergő gazda?!Sem ő, sem Fanni nem szimpatikus.

Sajnos, ezidáig egyik gazda sem egy snájdig, nem egy jó svádájú férfi!

Nah, majd ha megjön Kevin!😮🤣