Mazsola0070 Creative Commons License 2023.11.02 0 1 1900

Na Szamócásnál már volt asztali áldás is, úgy tűnik Timi lány nagyon jól levette, hogy Szami vevő erre. Timi mellett más lány ekkor nem nagyon tudott megszólalni, persze aztán lehet, hogy csak így volt összevágva.

 

Szamócás programja: epertermesztési és kazánépítési tanácsadás arra csak kamuból kíváncsi lányoknak, valamint hagymagyomlálás.

 

Amikor Szamócás megkérdezte, hogy lenne-e kedvük megmutatni a lányoknak, hogy milyen ügyes kezük van, már arra gondoltam, hogy más jellegű kézimunkára kerül sor, de csak az a rohadt gazolás...:))

 

Krisztina lánynak nem kellett hagymát gazolni, vele egy kis közös sírás-rívást tartott hiperérzékeny Szamócás.

 

Anna gazdánál azt hittem megjelenik Tamás és Raja is, a helyszín ugyanis ugyanaz volt, ahol a Hazatalász számos jelenetét is forgatták.

 

Anna gazda nekem sokkal inkább bejön, mint Vikike törzsőrmester az előző évadból, remélem neki sikerül egy sokkal jobban hozzá illő csávót kiválasztania, mint Vikikének (bár ebben a felhozatalban is akad több nagyarc jelölt is).

 

Persze Anna gazda is baromi határozottnak tűnik, ezek szerint a női gazdák már csak ilyenek.

 

A "kan(dúr)ok bevonulása" nekem nagyon röhejes, jön nagy peckesen a következő kan(dúr), de az ott ülő többiekről tudomást sem vesz, még csak egy köszönést sem vet oda nekik (tisztelet a kivételnek).

 

Persze nekem ez is nagyon visszás, hogy ott ül egy csomó kan(dúr) egy rakáson, akik közül mindegyiknek az a nem titkolt célja, hogy becsempéssze a lompit Annácskának, és ezt tudják is egymásról - valami elképesztően életszerű az egész.

 

Gergő programja: traktorgumi szerelés némi tipi-tapi dínóval és nyálcserével...(kíváncsi vagyok, itt is bevetik-e a készítők a korábbi évadból ismert trükköt: annyit mutatnak, hogy a csaj a kocsiban belebukott a "gazda" ölébe, aztán lehetett találgatni, hogy volt-e fütyikényeztetés, vagy a kontaktlencséjét kereste a nő). 

 

A jellegzetesen magyar/osztrák nevű szanaszétvarrt Kevin gazda (egy ausztriai gazda vajon miért nem Hansi vagy Szepi?) továbbra sem jelent meg, még a következő rész előzetesében sem.