Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 4 1890

Gergő gazda: (Szabó Gergő Dávid, 26 éves, egyedülálló, Bihardiószeg (Románia) Állattenyésztési agrármérnök, inszeminátor, mezőgazdász)

 

Rengeteg barátnője volt,úgy tartják, hogy ő a falu bikája ( már ami a foglalkozását illeti, vagy ténylegesen?!)😉

Könnyen szerelembe esik, nagyon romantikus típus, és mindent belead egy kapcsolatba. Nem fél kimutatni az érzéseit, sírni sem szégyell, ő sem, úgy, mint akár József gazda. A kiválasztottja legyen sportos, ne legyen túl duci, a többi nem számít. Legyenek céljai az életben, és törekedjen mindig a legjobbra. Az utolsó kapcsolatában ő már haladt volna előre, de az exe még nem állt készen rá. A szakítás után emiatt kicsit lejjebb ment az önbizalma, de már tornázza vissza magát. Hobbija a quadozás, horgászat, autózás.

 

Első látásra én Gergőt nem mondanám egy sármos férfinak, de a lelke azért lehet szép, ahogy a fáma tartja. (Neki nagyon nem áll jól ez az "egyen frizura", hiába trendi.)

Érdekes, addig amíg József gazdánál nem igazán láttam  első látásra, hogy ki is illene hozzá a legjobban, addig Gergőnél a hölgyek közül egyből az a hölgy volt szimpatikus, akit az édesanyja hozott kocsival. Aki izgult, és akinek hasonló az érdeklődése, mint Gergőnek. Tetszett, hogy nem a "tudásával" kérkedett a bemutatkozásnál. Van egy furcsán beszélő hölgy, akinél valami hiba lehet, kissé molett is - azaz nem Gergő zsánere -,  lehetne az első kieső......😮

 

Ezidáig a műsorvezetőnek Nádai Anikóval nem igazán volt gondom. De  ez a "felvett?" őszintétlen tekintete, a stílusa annyira zavaró, hogy muszáj volt már leírni. Amióta kismamaként ült kocsiba és érkezett a gazdákhoz, már akkor megfigyeltem, de az állapotának tudtam be. Most azonban már palástolni sem palástolja az érzelmeit. Úgy robbant/robban be a gazdákoz sok esetben és a legváratlanabb pillanatokban

- nyilván amikor mondják neki persze! -, de  legyen egy kicsit már szerényebb, mint  anno, a műsor elején volt! 
Egyébként, az első randin mindenki zavarban van, szerintem. A gazdák "védelmében" mondom, hogy első alkalommal tíz különféle embert rájuk "zúdítani kamerák előtt??!!", azért az nem semmi. A kreatívok ennyi évad után, igazán kitalálhattak volna, egy kellemesebb, bensőségesebb megoldást az ismerkedésre. Szerintem.