Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.31 0 2 1889

Kedvelem a műsort, láttam eddig minden évadot. Visszanézve a műsort az alábbiakat gondolom a látottakról: 

József gazda:  (Pető József, 54 éves, egyedülálló, Felsőlajos.)Kertészet, fóliás gazdálkodás a területe.


Ezermesternek tartja magát. Keményen dolgozik, de örömét leli a munkájában. Nagyon érzékeny, sokat sír. Hiszékeny is, sokan ki is használták. Vallásos. Aki olyan társra vágyik,  akivel  végre boldog lehet.

József gazda érdekes!

(Egyenlőre a  furcsa viselkedését a kamerák jelenlétének, zavarának tudom be, aztán majd kiderül)

Bizonyára dolgos, ügyes, vallásos, jó ember. Becsületére legyen mondva, hogy egyedül is fel nevelte lányait. De nincs benne semmi élet, semmi férfiasság. A nagy megfelelési kényszert látom benne, semmi plusz, semmi spiritusz.

Még a kinézete, pláne ha megszólal, olyan igazi balek?! És ez még hagyján, de bevallom, én félnék is tőle?! Olyan érdekes a tekintete, mintha valami baj lenne a toronyban?!


És a végén mindent vitt  a "sírva fohászkodása!" Annyira teátrálisra sikeredett, mintha egy kicsit már túl is tolta volna!  Szerencsére  az  "asszony koszorú" nem érzékelte a dolgokat.  Egyébként is a hölgyek - a neveket még nem tudom fejből -,  között van talán három, aki szerintem idősebb Józsefnél.

 

Az egyik talán aki lóháton érkezett, de nem a ló  nyerített menet közben, hanem én! 😮 Ahogy a "menyasszony jelölt" a nagy hátsó fertályát Józsi arcához nyomta ahogy szerencsétlenkedett a lóról való leszállással. Addig a gazda azt  sem tudta, hol-, és hogyan fogja meg?! Tőle akár le is zuhanhatott volna, mert olyan tehetetlenül állt ott! 🤣
Úgy láttam, ahogy nőtt a  hölgyek száma, József gazda úgy kezdett belekeveredni a nevekbe is. Ki-,  melyik levelet írta, mit is írt magáról stb?!  A helyzetén még az is rontott, ahogy mondta is, hogy "minden nőnek más neve van?!" 😮 És ráadásul olyan gyorsan érkeztek egymás után a feleség jelöltek , hogy József csak annyit tudott mondani, hogy "mindjárt jövök, megint megérkezett a vonat!" Nem tudom, hogy milyen lesz a másik két gazda és az egy gazdasszony, de Józsi egy fura figura, lehet rajta "nyeríteni!"(No és arra is kíváncsi vagyok, hogy az első asszony miért menekült el, csak úgy ukmukfukkra?! Miért hagyta hátra a három lányt és ment világgá?!