repcsepista Creative Commons License 2023.10.25 0 0 532

UFOzzuummm... miEeee... A tulajdonosok a teremtők is, és a teremtmenüik állatok, de a tremtésük koronája kigyók, kigyó -bigyók gyik a MOk, olyqnok mint a tulaj ajj ajajajajjj...
                 4.: Kávézzuummm... ismét találkoztam a magyarok igazibull magammal, a FÉNY -magam -magommal, ami legutóbb igy, 2018 -10 -21, meg mikor a Notre Dom leégett, és most...tröha, kint vagyunk az Egyház, aranywarUK, -fita, itt midnen ami allá hukk meg felé hukk? -azok angyaLUK, lukasok, (sgglukuk) mert FÉNY 000... az örök göbökön, és azok, talán mindenbe ami itt kigyó bigyó gyikamo MO?-mo mo mo...az egekbe, az az ür csak ürüékuka benne... most apuék, miért incslkedek? -fita, ha itt lenne egy szem szikra, ez rögtön berobbana, az szarany bánya mélységeik? -rájuk robbanna?- s vicsorogna az arany banyaLUKa? Mott hogy ne feledjem, aki vagyok, az ezzel a szememmel is lát? NEM!- na meg én azzal, ami NYISD KI SZEMED, és ebben most...ne feledjem, akik át kell jöjjenek, ezen a fekete KIGYÓ BIGYÓ GYIKAMO BÓRÜKÖN, én is és csak az a kerszt + ut van, na most a kettős kereszt, az az ufo! Sóval, most jönnöm kell vissza hellem állni, siti piti! -hellen! Na ugyanaz, mint pici gyerek valák, és a kis kocka előtérbe, az iker? -testvérem, felül a padkára,(HAJNAL) ho ho hooo...a padka kétszer olyan magas? Fita, jogy ezeket kitalálom, le tudjátok ellenőrizni, mert ezeket többsör (nincs szesz) 100 leritem, nameg mikor 1999 decemberbe otthon voltam, a virrasztóink, te JÉZUS MÁGUS sikér siker iker testvére vagy! Fita, mident amit be villgogtam, csak ugy, hogy az ami van, mi van?
                 5.: Zezt most ugy, hogy ahogy vagy 100zor bevillogtam, hogy magyarokra találtam fel fele a Tejut el ágazásánál, vissza jöttünk, és be öltüztönk korom feketébe, na most a barlangunkat is korom feketére be festettük, azt is leirtam, és én akkor nagyon rüheltem, és most olyan, mnt a katólik civil rendőre (finánca) fekete egyenruha, ami most egy az egy, AMI A MAN IN BLACK filmekbe, man in black, csak én pont mondja, mondjad csak irjad, és itt van, hogy most ugrik a majom a pöcze göd god dog dög dörrr... Okvetlen... a BbLila lába közzé nyomok,nem a tied az bitta, hogy az egyik gyikot, kigyó gyik a MO, kettősnek hivják! Zna most...ÉN MEG A FÉNYEM, A FÉNYEK FÉNYEK FÉNYEM FÉNYÜNK FÉNYE SZEMEINK FÉNYE SZÜLEINK, S TESTVÉREINK,mi felvettük ezt az ANGYALI NYALI ZUBBONUK? Noda ők is kettősüketek, azaz most hogy olyan hogy halál nincs, és midenek ami fekete, lefele csak, azok KIGYÓKÓGYIKAMÓK? Talán hogy...na EZT AZ ÉN SZEMEMMEL, hogy minden ami VÁGÓ HIDJAIK, MÉSZÁR SZÉKEIK, itt minden ami A BÜN TETŐ.TETŐK AZ AZ! Zett most csak hogy...na A HALÁL AZ HA TÉGED AKÁRKI, BEADÁSRA KÉNYSZERIT, AZ A HALÁL? MÁS NINCS!!!
                 6.: Nincsak bele? - se keztem, de itt amira gondolok, hogy a gyerekéim -gyerekéink, ez az iratokat INRI MEGTARTJÁTOK, MERT CSAK INNEN EGYENI sLEUTH IS MEG FELUT, tehát mindennap kell hogy táplálkozzunk fény, amit én magammal hoztam IDE ÁT, LE, VAN LENTEBB? Zna most, OTT AMI TALÁN AZ AZ IGAZI ATLANTISZA, mit jelent Tisza, na AMIT emlitettem, hogy A HEGY AMI BITTA HOGY AZT A SCZIONUK KERESIK A KIGYÓ ÓGYIK A MO MO MO... FAJTA,na egy a HEGY, AMI AZ ÉGBE CSUCCS, ONNAN FOLY LE AZ ÉLET VIZE -FOLYÓJA! (az okozza a tengerek vizét is sós?-nem először édes vala)Sóval, most az EGYIK, LÁDD AHOL SZÜLETTEM, AZ EGY KÓSER MÉSZÁRSZÉK ÉS KIS BOLT ELŐL, mikor 56 jöttek be az orszok, a ház eleje fala berepedezett...(tutták ogy kié?) Na most, olyan ogy halál nincs, de monduk a tulaj ajja ajjasok, most azok ALAK VÁLTOZTATÓK! Fita, legjobban a Swarcanegger Barbárian filmbe, és itt azok vannak a ajja leg ajja leg ajjasabBAK? Na ha azok, megjellennek, mert beengredtük őket, vége, Vig Endrunak? Ströha, hogy meg halsz, ha eszel a fáról, most ezek, előbb szellemi sötétséget KOHOLNAK, és átttudják venni, itt midenkinek a külsejét, és mikor a husukat levetették, most ismét breleverik a kigyajUKat, te leszl a király, és a legnagobb EMPIRE PIRE PIRE PSSS... FITA, ez az, hogy VAGY FÉNY, FÉNYEMBER VAN BENNED,VAGY KIGYÓ BIGYO JUK? Zna most... főleg a PÉNZ ÉHSÉG! -az által, teljesen átt tudják venni, a barmAIkat! Fita, olyan amit itt halál, azaz teljesen ŐK POZZESZÓLNAK GYERIDE, MENJ ODA, ÖLD MEG APÁD ANYÁD, VÓT NEKED OLYAN, jaja ÉNEN A KIRÁLY UK? -HIZEN,MI ADUNK ENNI, SŐTT MI FELRÁHÁ HÁ ZUPPP... HÁZ? ARANY LÁZ?
               Innnennn... fita, ezek most minden ami a legkisebb azaz a tyukszemed viccket, na most ott vagyok, hogy itt a felut, s Sleut? -na monduk, csak TE TUDHATOD MEG, MERRE HÁNY, HÁNYINGER... RÓKA, coma sporul járt? Az irataim, fida tüzzel vassal,most lehet hogy...de itt ha vagyunk még 1 mint a lunak, adjunk nekik, FÉNY A BELETEKBE? -JUHUSUK, TE AZ VAGY? -JÉZUS MÁGUS? -vagy mákos kos?
...öááá...

Előzmény: repcsepista (531)