DJ_RushBoy Creative Commons License 2023.10.24 0 0 132246

Szia!

 

Ha viszonylag rövidebb, ámde igazán szép (de retro szervezésű) túrákban gondolkodsz Szlovákiában, ezt tudom ajánlani: https://kbt.kubla.sk/wp-content/uploads/2022/11/kal2023mk_4_tlac.pdf  Ez csak az idei évet fedi le, de általában a dátumok nem nagyon szoktak változni. Szlovákiában inkább csak okleveleket adnak, kitűzőt nem. Ezeken a rövidebb távokon az oklevél is elég retro, de a Kis-Kárpátok nagyon szép ám!

 

Itt már a keményebb távok vannak az idei évről, de ha van facebookod akkor a Slovak Ultra Trail oldalon már fent vannak a jövő éviek is. Amúgy ha nincs, akkor úgyis fel rakják év elején ide: https://www.slovakultratrail.sk/en/terminovka-sut/ Itt már kifejezetten nagy, és nagyon szép oklevelek vannak díjazásként. Borsosabbak a nevezési díjak, de szuper jó az ellátás egyben. 

 

Ez már a cseh túranaptár, itt is általában hosszabbak vannak felrakva, de találni 50-eseket is, vagy annál rövidebbeket. Az Olaf Cihák féle szervezéseken szép nagy kitűző jár az oklevél mellé. http://dalkovepochody.cz/

 

 

 

 

Előzmény: Greg_Kapitány (132245)