idooogeep Creative Commons License 2023.10.24 0 0 5347

Szia!

Jó szokás szerint megint azzal kell kezdenem, hogy soraid rengeteg igazságot tartalmaznak.

Kezdjük mindjárt az elejével: azt írod: amikor beindult a játék számodra is vonzó volt. Azt hiszem ezzel minden új játékos így volt, ezért is próbáltam toborzást tartani új játékosok keresésére, mert magam is így tartottam.A lelkesedés kezdetben kitartott, hiszen rengeteg új dologgal kellett megismerkedni. Ahogy múlt az idő kezdtek előjönni a játék hibái. Alapállásban legalább is nálam az jelentette az első problémát, hogy aki jól akart szerepelni, annak rengeteget kellett játszani. Napi 4-5-6 óra telt el játékkal, és ezt azért egy olyan ember aki dolgozik is nem nagyon engedheti meg magának. Úgy tűnt, ez inkább majd a nyugdíjasok játéka lesz Persze lassan mindannyian ráébredtünk, hogy azért  a játékon kívül mindenkinek van más napi tevékenysége is. És a játékosok lassan kezdtek lemorzsolódni. Ekkor ért véget a klubunk aranykora is, amikor  barátaink egyre-másra szálltak ki a játékból. És ez az időszak lett a renickes kor kezdete is, amikor  ha valaki mégis meggondolta magát, hatalmas megszerzett tudás birtokában tért vissza a játszótérre. Ez a fázis sem tett jót a játéknak, és azóta sem változott a helyzet. Naponta lehet most is ilyenekkel találkozni.
Végül is ez nem az egyének játékát befolyásolja, de bosszantó tényező.

Jelenleg én is ott tartok, ha valaki megkérdezné ajánlom-e ezt a játékot, nagyon hosszas gondolkozás után válaszolnék csak rá.  Per pillanat nem  volna a válaszom.

(Folyt köv)!