Bby bibis, a szent BbLila lába közzé nyomok, hogy érted?
1.: Amit eddig álmodtam, még minden ugy történik, történik? -ha nem, nem én álmodtam, nem az enyém? Mindenkinek vagy egy álma, azaz saját maga magam világa, és az NAP? -aki ami független mindentől, kivéve a szüleitől, és itt mi magyarok vagyunk, és mi nekünk van mindegyikőnknek aki a Magyar Szüleink gyere kid? - gyere, vegyél (pénz?) egyél fényt?
2.: Nagyon röviden, de most a Mi is ufo-k vagyunk! -aki nyitotta, az egy előfutárunk vala, mert semmi de semmi nincs, nem történhet véletlen? Mot rögtön, hogy ITT? -csak robotok, és robotolók vannak, amiknek van vagy gazdája. Mig én gén én, egy ÖRÖK ÉLET FÉNY FÉNYE VAGYOK, és ez a test, annak az itt megjenése, de ezt mindenkinek magának kell megtudnia, és most ÉN EGY UFO, ami történik, azt az UFOK? - ÉS AZ VAGY FÉNYUFÓK,vagy ha megszakadt a kapcsolát a FÉNYÉVEL, akkor bukott angyal UK? Ezt most a folytatása a Mi is ufok-vagyunk! -azaz UFO-k?- made in Hu? -Who ho ho hooo...
3.: Megprózálom olyan tömören, amit mégis meg lehetne enni, rágni? -kókuszdió? - dejó? Röha,az összes eddigi álom, ma is fen áll, és most itt...ITT NEM ITT, DÖNTENEK EL SEMMIT? -hanem van a fény -oldal, és van a BUKOTT ANGYALOK kavar fsss...kavalkádója, aminek a tanuja vagyunk? Zna a volt Szovjet SÁRKANKIGYÓT SZÉT SZEDTÉK AZ ANGYALAIK,és most onnan...Zitt az USA? -(na ugyhanolyan gyülületnek örvendenek?) NINCS, MERT EZ EGY UK? -ANGOL ANGYALOK GYARMATA,(EMPIRA? UK?) SŐT USA? - A GOLÁNUK?
4.: Sóval, az álmAIm szerint, ha most, az orszok és USA? Nincsak MAGYARORSZÁG AZ ÖRÖK, ÉS MOST USA IS ORSZÁG LENNE, HA LENNE? Zna ha nem lett atomháboru russia (oroszok) meg usa? -zna usa az UK?- ANGOL ANGYALUK TARTOMÁNUK, és talán, hogy U.S.A. -ha ország, akkor csak ISTEN -ORSZÁGOK VANNAK, és azok vannak csak! -maradnak!!!
5.: Ogy van a kis szarvUK? A BbLila lábaközzé nyomok,(nincsak a 10 kis nagy atom hatalma) nem akarném hogy bárkivel mivel is, ütü ütü...mert NEKEM NINCS (NEM KELL, ISTEN MENT, DE A MAGYAROKNAK, HA SZENT STEFANUK ÓTA? ÖNELLENSÉGE? Na most akinek van, (atomhasitás?) az NINCS! Onnan hogy ami mikor legutóbb hogy kis szarv, szarba lett,mert BEL HÁBIRU LETT, és ott...tovább nincs! Ezt meg mindent itt is, meg ott is, azaz valhallogy a Mi is ufo-k vagyunk! -fiteljuk, mert aki azt a toppiszkozatot nyitotta, nem Mi is ufo-k vagyunk? -HANEM AZ!!!
6.: Zez ugy, hogy én az én álmAImbank, mindent ami sorsdöntő meg tudhato,sőt mindenkinek nem meg kell tudni,hanem az ÖRÖK EGÉSZÉT ÉSZ? -egy az egyben kapcsolátban vagyok a MI ÉGI FÉNYUFÓSAINKKAL, és nem ufo-t láttam, hanem MI IS AZOK VAGYUNK! Ezt neked kell megtudni, senki más helyetted ládd AZ Ő ÓSRÉBER MESÉ MESE MESKETE, HOGY AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, JUHUSSÁ LETT, ÉS AGYON KOFFOLTATTA MEG MEG MEGABÁRDÖLETTE... ÉS MEGHALT A BITÓFÁN ÉRTED,ÉRTED?-MERT SENKI SEMMI SZICCSAK SZUTYAK SZECSKAKA? -KUBACCKA, KUBUXKA,BÜN TETŐK, BÜNZSEBÜK ZSEBÜNK? -HA LENNE? -KÉPTELEN? CSAK A SZÁJUK MARAD TÁTVA? ITT A GYIKOM, GYIK A MO MOCSINGÓ BINGÓ!
7.: Ami történt, most egy nagy... durung, megjelent, és eltünt a Mi is ufok vagyunk! -ami most... NA VISSZA GYÜTTEM, EGY GIGANTIKA ÓRIÁS BUGA?-az a hirekben is, hogy látnak az ürbe, egy nagy FÉNY VALAMIT, (AMI A FIZIKAKI NAPUNKNÁL FÉNYESEBB, FÖLDÜNK DÖNG, AHHH...NA AZ!!! Naccóval, hogy a kis szarvUKva, ládd ha nem történik, ládd ezek ellenseggük nélkül, még gondolni so tudnuk NUK? -őket? és csak addig, dig?-dög, digeled?
8.: Mott megjelent, zerintem ez az amit a IGAZHITHÜEK vártak, egy NAGY TELJES... FITA, HA NEKIK ÁBRAHÁM AZ ATYJUK, AKKOR AZ, ÉS PRÓBÁLTAM A UFO-k? made in Hu? Whooo... ami az a DISZÖLTÖZET, ami a FŐ FŐ KAJUNUK, azaz keszkenőbe, és most ÓRIÁS OLYAN MINT EGY SZOBOR, ÉS ITT MOST AZ A VALAMI, AKIT VÁRTAK MEG JÖTT VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZ TESZT?
9.: Zna amit ők megjósoltak, na az csak magUKnak, mert aki másnak, ás ássat vermet, de az az óröltsegg világ od GOD vége,ennél nagyobb dur czookereszt a mankur, manó mennő menők, menykő, még sose esett le az Égről? -akkor honnan, esett lé? Leesett a pap az ágyról twist...Naccóval, most ismét, egyáltalán nem vagyok rosszul, ha most mellé vágtam, az az lenne amit EZEK, GIGEEZEK MIGEZEK, HOGY UJ EGET FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, AMI HA VAK VEZETI A VILÁGTALANT NA LANTOZTOK, TOSZTOK?
10.: Mott...na csak azt amit láttam, azt ami a pro pro pro...Fácia Negra, azt én nem látom, de nem is lehet!!! Hogy atomháboru lenne, azt még csak ugy láttam, ha lenne, és leritam! Na mára azt is, ha most elkezddik a palesztinok végleges ... most 4milló körül (raq is kb?) lett, a földbe dózerozva -stalinexxolva, ami most ... na ezzel, most esetleg, az ami az ő ők,prófécia egy cica két 100 megfogta az icci pici egeret ret, na rettegjetek? -az az ha az orszok és usa? -nincs, nem is lehet rólla, ládd egyzer volt hol nem magyarorzág -mennyország,osztán lettünk kirolyságUK, de,monduk, ládd a magyarokat kiirtották (de az emlékünkt is,ma is!!!) és szét széledtükn, mert azért mindenütt van nap, s egy kis magyarorcád?
11.: Sóval,most az álmom, amit láttam, és egyáltalán nem az,hogy csak az, mert akkor olyan lennék, akik büntelenek, minden szavak szavuk savUK? Naz hogy most, ládd a kisszarvUK, megszüntetik magukat,és van ellenség,amiket ugyanaz hajt (ugyanaz az ap juk?) mint az ellensegged, na ellenseggem lenne ellen seggem nélkül, na meg a pénz az ur? Fita, most hallom a hangokat köröttem, tehát most ugy nézzne, ki...
12: Hogy az ő prófászájuknak miauuu... na hol a kisegér? -szóval AZ A NAGY SZOBOR, esetleg fel szippantja (be?)őket, és most LETT EGY NAGY OLYAN, mint egy HÓ EMBER, (az lett belőle?) és annak a középső része az a KATLAN, ami az hogy pokol gyomort, na rom no mór na mor no nyomor? Fita, ez ma is, ha mégis akkor a kizs szarVUK, vulva,magával DOMSDAYOZZA YOSY NOYA, AZ EGÉSZ...HA AHOVA LE SZÁLLA A NAGY ARANY SZARVUK?- az egész arab batárt, MÉG NEM LÁTTAM, csak az hogy ELŐBB...AZ AKIT VÁRTAK, AZAZ ÁBRA? ÉS MOST HOGY... NA TEMÉRDEK NŐ MEG GYEREK,BELE LETT DÖNGÖLVE, DÓZERÖLVA STALINEXXOLVA NAGY NAGY GÖD DÖRRR...RÖKBE?
13.: Most amit MOLOK? -na az az a nagy ÓRIÁS KATLANUK. Fita, itt lehet hogy több... dimenziók vannak, csak itt teljes egész bujkott angyalok, AZOK ládd én is az vagyok, ebbe meg hellenés szellentés, és én NEM EZ VAGYOK! -HANEM UFO?-EZT IDEIGLENESEN MAGUNKRA ÖLTÖTTÜK? Na én igy, meg ezért jöttem be, jogy világosságod GOD POMI POMILOY hoztam, és NICS HALÁL, NEKIK SE!!! NINCS TUDAT UT, UK NUK? NA KIK GIGAZOK? Zna itt midnen, ládd most nemcsak ami KRÁROS RÁKOS SUGARU ANYAGOK, AZ ÖSSZES ATOMOK, ABBA A KEMÉCÉBE NAGY KATLANUK, MEG MINDENT AMI EBBE A GOLLÓBISBA KÁRT ZAWART OKOZHATNA?
14.. NA MOST AKIK KÁROKOZNAK, AZOK HULLA HULLÓ ANGYALOK, ÉS AZOK, LÁDD AKIK CSAK GONDOLÁTBAN IS MÁSOKNAK NEM JÓT KI KIVÁNNAK, (MINT MAGUK?)AZOK MOST HOSSZU... innen ami tul az Ópinaráncolt tengereken tul, azok is ládd azok kimustrált GÉPEK? -JAJA A TESTÜNK AZ!!! -FITA NEM ÁLLATOK, HANEM ANGYALOK, AZOK GÉPEK, ÉS LÁTOD, AZOK HA KÁROS GÉPEKET KÉPEZNEK? AKKOR MOST AZOK SORBA ÁLLNAK, ezt megprószálja a BbLila lába közzé nyomok, hogy érted,te közel tudnál menni? -na előre elmentél?
Ida fida, az UFO-k? -made in Hu? Whooo... ott állanDÓan, dó re mi fá szó lá ti dó?
Ufff...