Szapszi Creative Commons License 2023.10.22 -2 2 141

A pénteki gálán nagyon meglepődtem, hogy Krisztián esett ki! (És sajnos nem Gergő, Noel, Dorina vagy Ildi.)

Krisztián amikor megérkezett a játékba, még szimpatikus is volt egy darabig. Amikor Sacival találkoztak a randiszobában sokadszorra, úgy tűnt, mint aki nem tudja kimutatni - még csak imitálva sem -, a szeretetet, kedvességet?! És inkább a sértődékeny megjegyzései tűntek fel számomra. Aztán amikor Noel és Gábor és barátnői felé nyitott, elmúlt a szimpátiám is felé! És pont ugyanez vonatkozik Janira is. Ahogy tegnap is bólogatott egyetértően Ildinek, és magyarázta a bizonyítványát, hááát  már a jövő héten ő is kieshet tőlem.

Az első pillanattól kezdve nekem a gyorsan párbaugró  Dorina-Noel, Ildi-Gergő páros, de különösen Dorina kiábrándító és undorító volt. Ahogy a legváratlanabb pillanatokban tört ki, félelmetes volt. Ildikó sem volt különb. A levegővétel nélküli kiabálása pedig polgárpukkasztó volt már-már. Engem nem az zavart, hogy a romák voltak többségben a villában, hanem az, ahogy jelen voltak egyesek. A hibái ellenére továbbra is Cinti maradt a kedvencem Imivel. 

Egy idő óta azt vártam már, hogy mikor-, és miképpen fognak megbűnhődni ezek a minősíthetetlenül viselkedő emberek?! Mikor kapnak visszajelzéseket és szembesítést a tetteikért?! Szerettem volna látni az arcukat, amikor felfogják mindezt, és vajon elgondolkodnak-e, majd?!  Eljut-e hozzájuk, olvassák-e a sok-sok negatív kommentet?! Szomorúan konstatáltam, hogy nem ez történik a villában?! Mára már úgy viselkednek ezek a renitensek, teljes pálfordulás következtében, mint bűnbánó madonna. Nyilván fülest is kaptak. És ennek megfelelően átírták a forgatókönyvet számukra?!  És máris szűzlányok lettek, legalább is azzá avanzsáltak a csatorna jóvoltából, Elfelejtve a "múltat," ami addig történt?!

De mindezekért az egész műsor struktúra a felelős, ami egyben gusztustalan is! Pár órára bejárnak forgatni, családdal találkoznak, otthon alszanak, és méghogy nem kommunikálhatnak egymással??!! Röhej az ilyen párkereső valóságshow-nak csúfolt műsor! Mennyivel kedvelhető volt anno az Éden Hotel és még a Love Island is 2019-ben.
Szorcsik Viki pedig csak fokozza a rossz hangulatot, mert egyáltalán nem pártatlan, mint műsorvezető. Igazságtalan volt Patrik és Gergő büntetése is. Ami csak azért alakulhatott úgy ahogy, mert ilyen zavaros a műsor struktúrája. És ezért nem értettük az elején, hogy miről ist beszéltek virágnyelven és miért is esett ki Patrik ezért?! A  civil életből hozott eseményekkel példálózott. Amiről nem volt szabad beszélni. És ez mint a műsor szerkesztésének hibája.

Ennek a jólértesültségnek "köszönhető," hogy most már a nagyorrú, nagypofájú roma lány sír, hallgat, fekszik, célozgat a maga módján finoman és nem mer most ordenáré hangnemet megütni. De mikor fog vajon kiesni?! És mikor fog kiesni Ildi, Noel, Gábor?! Sunyi  Janiban is óriásit csalódtam! 

Egyébként, ma nézem utoljára a "Power of Love" c, műsort! És ha már nem látom a műsor címét a műsorújságban, nos akkor majd  azért azt megnézem, hogy ki nyert a végén?!