anyuxxx
2000.04.26
|
|
0 0
75
|
Kedves Esbeta Férje !
Ugy látszik az agresszivitásnak több jelentése is van, mert szerintem az az agresszivitás, amit a baloldal müvel.
Lásd.: Vancsik képv. ur otromba, trágár kitörése, Haraszti képviselő ur szintén elég utszéli goromba fenyegetőzései Sz.Sz.P felé, Keleti képv. ur minden megnyilvánulása a megfigyelési bizottság alelnöki tisztségében, Toller képv. ur pécsi meglehetősen közönséges megnyilvánulásai és tudnám még sorolni.
Én az agresszió szó alatt a fentieket értem.
A jobboldal ill. a jelenlegi kormány részéről egyetlen ilyen esetről sem tudok.
De ha már az agresszióról van szó, a 9o-es évek előtti időktől eltekintve a baloldal és az ő érdekeit szolgáló külföldi nagytőke agressziója kényszeritette bele az Antall kormányt abba a paktumba, amely a határozott és eredményes kormányzást lehetetlenné tette.Ezért van a mai kormánynak szüksége arra, hogy az akkor elmulasztott intézkedéseket szinte még az utsó pillanatban megtegye, hogy az előbbiek miatt félresikerült rendszerváltás hibáit és az ebből származó károkat mérsékelje.
Egyébként, amiket leirtatok, üres szavak,ezek bárhol, bármikor bárkire elmondhatók, ha érdemben akarunk vitatkozni, konkrétumokról beszéljünk.Ezek az üres szólamok reklámnak, vagy kampányolásnak bizonyos körök felé valóban jók.
Üdv: Anyu
|
Előzmény: Esbeta férje (69)
|
|