purplerain11 Creative Commons License 2000.04.26 0 0 524
Kedves Hajnalpir, Azazello, Kisgazda és többiek!

Végtelenül unalmas ez a topic. Lehetetlent akartok bebizonyítani. Nevezetesen, hogy OKA cikkében nincs benne, amit VM mondott a holland nőnek, vagy bárkinek.
Sajnos benne van.
Mondjatok olyan esetet, amikor élő krokodilt nyúznak meg és készítenek belőle cipőt. Nemigen találnátok olyan bőrdíszmüvest, aki erre vállalkozna. Az OKA féle mocskolódás sajnos igenis tartalmazza azt, amitől ennyire ki vagytok akadva.
De nyugodtan mocskolódjatok tovább.
Nem vagyok VM, nem is ismerem, nem olvasok ÉSt.
Egyszerü ember vagyok, aki az ok és okozat összefüggésében próbálja látni a világot és nem a Ti lövészárkaitok vonalaiból.
Az ügy nálam egyébként független VM politikai szimpátiáitól, bár vitatom, hogy egy médiaszakértő lehet valaki úgy, ha bevallottan nem olvas jobboldali médiát.
Nektek azt kellene megérteni, hogy nem lehet senkit sértegetni családja miatt sem idézőjeles sem anélküli krokodillal és ebből fakadóan cipőkészítéssel, amely a krokodil leölését is feltételezi.

Ti pedig alaptalanul tartotok életben egy topicot, amelyben egy nőt üldöztök. Ha ugyanennyi energiával a véleményét ideidéznétek a médiáról és azzal érvelve vitatkoznátok, lehet, hogy nektek adnék igazat. Ebben az ügyben jószándékú olvasó mellétek nem állhat. Lovas és Seszták pedig önmagát minősíti, ha a lámpaernyős téma számukra bármilyen lehetőséget jelent.

Hangsulyozom senki sem vagyok, sem a médiában, sem a politikában, és VM-t sem ismerem. De egy nőt akkor sem lehet szabadon mocskolni, ha ő nem írogat Nektek.

Előzmény: Azazello (519)