Gravisrota Creative Commons License 2023.10.16 0 0 21590

Köszönöm a segítséget,ahogy pénztárcám engedi szerzek majd egy olyan maszírozót,csak egy éve munka nélkül vagyok ez meg a mentális betegség miatt.
Maga a herék érzékenysége mintha nagyon lassan múlna,de hol jobb hol nem.. eddig leginkább a herék alsó része fájt főleg vezetésnél ahol rezeg alattam az autó,most azt alig érzem viszont a jobb herém tetejét picit megpiszkálom ujjal nagyon érzékeny,mintha vándorolna az érzékeny rész.. ürítés 2x sikerült az elmúlt hétben fájdalom mentesen,amióta nem csinálom a prosztata tornát (hátonfekve lábak felhúzása stb.) azóta nem érzem azt a brutál kellemetlen görcsös érzést.De még mindig mintha nem állnánk úgy ahogy régen,hol feljebb van a jobb herém hol nem..Próbálok most rendszeresen sétálni,kocogni ahogy a pánikbeetegség engedi hátha segít. Bízom benne,hogy csak lassú a gyógyulás folyamata azért nem jó még,hiszen közel egy éve szenvedek vele.
Uroherb tinktúrá-t lehet kipróbálom ha elfogy a tökmagolaj. Csak az zavar,hogy tényleg egy értelmes magyarázatot se kaptam egy orvostól,hogy mi ez és mit kell pontosan tenni ellene. Ugye egyedül a spermából kimutatott bacilus volt eddig amit találtak. De maga prosztatagyulladásra utaló tünetem nincs se vizeléssel se a vizelés gyakoriságával meg semmivel tényleg csak a herék érzékenysége van. Nagyon figyelek az étkezésre nem eszek semmi cukrot pl kávét,alkoholt 10 éve nem is fogyasztottam.

Előzmény: GabSum (21589)