UFOzzuummm... miEeee... és a föld oszt -lopok, lopói mgrendülnek, hegyek? (sczioNUK) omoljatok ránk, de mi ránk is? -jaja, ha tunának magukkal rántaná ná nanááá...
1.: 10/14. A KÉP? -AZ EGÉSZ FÖLDGÖMBÖT ÁT VILÁGITOTTAM, és itt minden a föld? (terméke ki teremtette a földed ded de ad?) -azaz miben külömbözik a föld anyaga a Holt Hold halott porladó oszladó (ADÓ) égietestektől, ami az ür, az ürül? - és nincs benne élet, (ürü lékekek) azaz viz? Zitt minden a fÖld Ür anya UR AZAZ A FÖLDES URAK TULAJDONA, LÁDD JÉZUS? -RUHÁJÁRA SORSOT VETNEK? tRöha a földes urAInké, sggük allá há há hája PénzIzsákok kilóg a LO _LOVÉ LÁVA? -LÁBA,gondolát árba $$$... 00 $$$... Maria seggit< ÉG ÉS földek, Hegyek völGyik között, zakatol a vonat, minden sinen, és nemzet közivé *meg van s irva< babájuk NUK UK KUKAIK KUKA KAKA? -lett, ma? -holnap? -a világ ha lenne, VÉGE? ÉGRE IRVA? -ÉGE? tRöha itt minden de minden? -porból lettél, és porrá leszesz $$$... 00 $$$... -esz? -azaz sár -sárvárak, *vasbeton beattle dzsungelek, a fÖld allatiAIk (ládd Manekham Begam, 50 -évse, és a fÖld felett leszünk? -azürbe, segged ne türd be bbb...) Ságrovád, Dombóvár csókod engem Haza Vár? (sép Város Clyj? kYYjev kié? Bécs?) Osztán, most át léptük a adó =halál földesurak állnak a köszöbödön? 1949 október 6. Seggesvár -Arad, mi az árad, azaz pitymálodik,(emlék ami fáj, fája borulna rám minden ága?) hajnal hasadás, Világos? Zitt nagyon oda ide óda, régi nóta, hogy csak meg viláGOsodás sodrása lássa örvénye vala, na még köd, s Sanyink eltünt a ködbe, de a köd is pára, párlik,és minden IGAZ FÉNYTESVÉRÜNK FÉNYE, SÜSS FEL, NA MEG, NAP, Kertek allatt kis báránykAInk,(kAINUK) megfagynak? Hogy a földtől, fÖlde kuróinktól dögÖLőinktől, kárhozTatáiktól, JANUK8:44! -végleg, az emléküktől is, meg szabaduljunk, de az csak ha ismét... Kecske mét?
2.: Zitt most megprószÁLOM MAGYAR ÁLLAM VAS-UT staAKc, mint susu vasutas, ne ne nnn... UFO-k? -made in Hu? -Who ho ho hooo... Zna ez minden itt ami a biÖLóGia -robBotok botex xex xex xex... tex tex tex..., azok sárból sárral, ami a GGépek, azok a föld meg a hulla égitestek anyaga, anya anal angyaLUKa pu? -esetleg? Ami történt, hogy ember szabasu robotok (AIDÁIK) el szabadultak, dulnak, pszititanak és mindent, kivéve a magyar ok, itt meg ott, hol volTUNK, UK UK NUKIS OK UK? - hol nem? No no le tata? Az a HAN GOD, HOGY GOD DUK, MINDENKIT MEG DUG, ÁBRA HAM HAM HAMHAMUK EGY MUKK? -MAK MAK MAK... MAKING MONEY NUKI SOK? -SOKK... ÁBRÁJAIK JANNUK8:44!? - ADTA A FÖLDET, EZZEK AZ A ROBOTOK... TOK TOKÓ ÓTOK- Ó ÉS UJ PROSZTÓAIK SZÖVETSEGGEK, VALA VALLA GOD? -ÁTOK ÁT OK? -INVÁZIÓAI ELKEZDŐDTEK, AMI SOSE VOL LESSS... tRöha, mi magyarÓk azért vettük fel ezt a robot ruha rühe? -hogy amiKÉPpen fent,látod a KÉPEM VAGY FÉNY -EM? FÉNY KÉPEM, VAGY POFA ZACSKÓAIK? - TELE BAGÓ, DOHÁNY UT? -EMBER? NEMCSAK A KÉPE, NA MEG A SGGE MILYEN BÜDI ÜDI ÜDIT BUDI PEST LER, KATLANUK, MILYEN NAGY LUKA LUKUK NUKUK?- ELTRAKARÁ RÁ A NAPOD? BBRita bugyibá bábá bá bá pá pááá... Na CSAK ŐK AZ KIVÁLASZTOTTAK, FITA, AZ EGÉSZ FÖLDÖNG UGY EL ADÓSODOTT, SORVASZTOTTÁK A TOTÁK? (megyünk az Ürbe,jó nekünk, ők meg a ARANY VÁRAIKBA VÁJUK AZ URAT FOLYTON VÁRJUK, NA MIKOR JÖNNEK VISSZA AZ ÖRGÉAIK? - a sgged ne türd be) HOGY MOST NAGYOT FOG ROBBANI ROBB BUNNI BÜNIKÉK KÉIAIK? -AIA AJAJAJAJJJ... KELL E ADÓT FIZETNUKUN RUKUM TRUKUN?- A DISZNŐŐDISZ HUGYHÁJAGUK, mnt soha napján, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...
Okvetlen, be kell villoGOjam, ÉN FÉNY? -ÉGI FÉNY FENNAKADT A FÁN, KATONA, amit leirtam vagy 10 ezerzer hogy MINT ÉGI FÉNY, jöttem idebe? -OLYAN NINCS!!! Fita, ott volt mindig a GÁTLÓ A GÁTON, A HALÁL LOVA LOVÉ JUK NUK UK, BENNEM, én akartam lenni a legnagyobb VAS A LO? ÖLŐ? AKIT MEGÖLSZ A TIED? Fita, a magyar ok? Szent IsteNUK? a NUK UK LUKUK?-, azaz ha nem MOM, akkor ládd az IDÓZITETT... MUKIK NUKIK BENNUK? Pawne film? Értem, vagy ISTENATYÁNK-AL CALL, VAGY SEMMI SMITHA CIRKUSZAIK ORGIÁIK?- CYRKÖLÖK? -SEMMI MI SE, HA MISE TISE? ANTI SEMMYTHA?- VAGY? ELEVE? KIIRTANDÓ NÉPEK?
3.: Zitt azt, amit csak mára, annak a a aaa... piti, nem mondol (öl, nem lő lelő hol a velő?)semmit, nyalod a közönség sggits meg Istenem? -Maria seggit? -Dfita ISTEN MOST IS BESZÉL ÉL?- na itt is, had belszÉljen ha nem bánt sÉNkit, )magát se, ládd a KRUCZIFIX FIX FIZET ÉS ITT A SGGEM NA MEG NAGY DURUNGUK NUK?) Jde ha NEM BESZÉL, HOZZÁNK TÖBBET, PARANCCSAL, ( MI KI MO? -BOTA TE BUTA?)HALT HALL AZAZ HALÁL=ADÓ -ADÓK? Fita, ha valaki azt mondja, meg kell halnod, és fel kell támadnod, ládd TÖBBET TE CSAK A FÖD/ESS ESZ ÉSZ, ESZE VESZETT???- URAD LATRAIK -HIMRINGYÓJAIK KURVÁJAIK VAGY?- TOK TOKO? Ogy ugy miért potn,1949 oktróber 6? -mert ott többet, csak ÉGI FÉNY!!! VILÁGOS VILÁGITS GICCS MINDEN TÁJON ÁT, HA ÖSSZE GYŐ, AZ EGÉSZ NYÁJ, NYÁL, NAP VÁLTJA FEL AZ ÉJSZAGÁT? SZAGOLOD? GOLD? MINDENT NED, DEN, NÖRD, MEGOLD? Zna ha ugy, hogy ÉN EGYEDÜL, Ő EGYEDÜL, Ő EGYEDÜL AKIVEL ME GOLD DOTT UT? -ARANY VÁROSOK TORNYOSÜLNEK, MI NUK UK? NE AKASSZÁTOK ÁTOK, FEL A KIRÁLYUKAT? NA A RUHA DERÜ-HES, NEM KINGEK KINGEK BOLHA FING FIN GOD AZ IS DEGELETT ELEVE DEGELLETT? -AZ INGÉBE? Dfita, mi a KÜLDETÉSE REND FEGYELEM FIGYELEM, A MAGYAR OK? ZITT AMI KÉPEN, fita, ami most a DÜLLŐ POTN, OTT A PONT AHOL NINCS, SOSE VOLT, HALÁL ADÓ ADÓK SOSE LESZEK A MAGUKÉ, MAGUK, MAGUK MAGUK? Fita, itt az összes siratAIm, TALLPRA MAGYAR -MAGYAROK?- ÉBRCCKA, HOL A RACCKA JU JUHUUU...
Innenn... Im xo xexxy... na lehet jogy monduk, egy kétlapu, de szeretném ha végre össze gyüttünk, FÉNYATYÁNK, a te Fénygyerekéid, itten össze az összesőnk, jöttünk... ÖRÖK EGYÜTT GYIÁÁÁ....FÉNY UT FÉNYEK FÉNYEINK LINK LANK LAKATOS... AZ ÉGEN, FÖLDÖNG? -na na na... Tulrull Turull Madár (UFO) mikor lesz magyar nyár...Mikor apád, kaszálni jár, mi kő, kasza meg kasza kő?
...hogy miért teszem toszom fff... mert itt a kerék esetleg, surolja a lőcst?
...https://www.coasttocoastam.com/
....Zimmerman óta, egyet késik kép, ez trenapra volt, ami nincsak mi a pénz? -semmi?- csicska csicskás kása? - kubaccka?
...oááá...