specialist Creative Commons License 2023.10.10 0 0 170

én azt gondolom, hogy a "nagy adagokra" koncentráló helyek azért teszik ezt, mert más hozzáadott értéket nem tudnak kínálni. de hogy 2023-ban az legyen egy hely USP-je, hogy többszemélyes 99%-ban panírozott, ötlettelen ételekkel megrakott fatálakat (apropó mindent fatálon hoznak, ami hogy mondjam, nem biztos, hogy annyira eröltetni kellene)  kínál, nos, ott nem kicsit szállt el az idő.

 

de ez még nem is biztos, hogy akkor baj kellene hogy legyen, ha azoknak az ételeknek a minősége elfogadható lenne, de hogy egy vadragu levest, aminek zöld (!) színe van, korábbi tejfölözéstől apró pöttyökkel, az ezerszeri újraforralástól már sósan, pontosan 3 db (!) körömnyi húsdarabbal, hogy az a brassói egy mirelit krumplira ráöntött bizonytalan eredetű szósz volt észrevehetelen, kb. 4 dkg-nyi miniatűr húscafatokkal, nélkülözve a fokhagymát majorannát, az már konkrétan felháborító.

 

egy alap kérdést szoktam magamnak feltenni, ha az adott konyha teljesítményét értékelem: tudnék én saját magam ennél jobbat csinálni? nos ebben az esetben nem hogy sokkal jobbat tudnék csinálni, hanem a kérdés megválaszolása olyan lenne, mint a nullával való osztás, mivel ez a teljesítmény konkrétan értelmezhetetlen volt.

 

Előzmény: homerx (169)