funfun111 Creative Commons License 2023.10.09 0 0 113173

Ócska újságírói fogások a semmi eladására:

 

Trokán Péter kitálalt a tévésorozatról

Meglepő titkokról lebbentette most fel a fátylat

Őszintén beszélt a sorozatról

 

A kötelező (és azon túli) tiszteletkörök Mesternek és Munkásságának:

 

csaknem másfél évtizedig forgatott ikonikus tévésorozat

az ikonikus szereplők mondásai mai is rendszeresen visszaköszönnek

a lassan 25 éves műsor még mindig trendi tud lenni

 

A tartalom és a nagy leleplezés:

 

A Szomszédok nem csak hozott, henem vitt is. Hozta a népszerűséget, akkorát, amelyre nem is számítottunk, azonban elvitte a filmezés lehetőségét” - brühühü!!!

 

Arra a kérdésre, hogy a filmezés lehetőségét miért zárta be az alkotók többsége előtt a sorozat, a színművész azt válaszolta, hogy senki sem hívta őket, mert elhasználódott az arcuk, annyit voltak képernyőn - más műűűűvészeti alkotásokban (filmekben, szíííínházban) meg mintha pont az ismert "sztár" szereplőkre építenék a sikert, a csapból is folyó arcokra építik az előadás, film sikerét. Nem volt ez másképp az Opus előtt sem, Básti, Latinovits, Ruttkai, Tordy, Sztankay (és lehetne hosszasan sorolni) különböző műfajú szíííndarabokban ÉS filmekben szerepeltek, húzónévként is. Az ő arcaik nem használódtak el?

 

A művész azt is elmondta, hogy mivel nem voltak filléres gondjaik, nagyon jó hangulatban zajlott a forgatás, mindenki szívesen ment oda dolgozni, hiszen jól kerestek. - Aham, jó pénzért jól érezték magukat. Viszont a pénz nem minden, hiszen elvette a filmezés lehetőségét, brühühü!!!

 

“Ma ki kell kufárkodni a gázsit, mert mindenhol kevés a pénz. Ahol így működnek a dolgok, oda nem olyan szívesen megy az ember” – tette hozzá Trokán a főőőmérnök úr. A másfél évtizedes method acting utóhatása. 

Előzmény: F1 Hierro (113171)