downer Creative Commons License 2023.10.07 0 0 119479

Ja, jut eszembe hogy a GT-n is megritkult a hibajelenség, persze tegnap azért kicséltem a főtengely jeladót, biztos ami...

Múlt vasárnap első blikkre kapott 100-as benzint, pluszba még beadalékoltam, benne van a pakliban hogy a szar benzinek miatt is lehet. Majd kiderül.

Meg hát mivel diagolni kellett, látom hogy a bal irányjelzőre van benne fennáló hibakód, nem is működött az oldalvillogó. Egy izzócsere, gondolná az ember, aha...alig érek hozzá, törik, porlad szét a műanyag. De érzékelem, hogy nagyon feszül a kábel, nem is az izzó égett ki, hanem a feszülő kábel lepattintotta a biztosítást és kihúzódott a foglalatből a saru. Oszt miért? Mert van egy zajcsillapító szivacsbetét a sárvédő mögött egészen fent az A-oszlop tövében és az elszabadult!

Vettem egy pár villogót, autó felemel, kerék le, doblemez ki, agyalás hogy hová és hogyan az a szivacsos betét, megvan, vissza minden. Másik oldalon megmozdítom, természetesen törik a füle azonnal, csere, kész. 

Vagy két hónapig a világon semmi vonzalmam nem volt semmilyen szereléshez, most két hete mást se csinálok és még hol a vége.