Tulipántoss Creative Commons License 2023.10.03 -1 3 6027

Nem mondok újdonságot, kedvelem a műsort, vártam is már.

- Az ÉNB-ből ismert Joe alias Varga Miklós szereplésén már első blikkre  nagyon meglepődtem! Kedveltem Joe-t a sorozatban.

sőt a Survivor évadjaiban is. Azaz szimpatikus a számomra. Tegnap este úgy tűnt nekem, mintha ebben a műsorban "feszengene?!" És vele együtt én is! Szimpátia ide-, vagy oda-, de nekem  így "sok" Joe szerepeltetése. Két különböző, de egymás utáni műsorban, főműsoridőben?!  (Így untak rá a nézők bizonyára  Ördög Nórára, L.K. Ramónára is, szerintem?!) 

 

- A fentinél még furcsább Vastag Csaba szereplése. (Nem tudtam megkedvelni őt, antipatikus!) ( És nem azért, mert borzasztóan selypít, és úgy beszél, ahogy nem kellene?!) Úgy éreztem vagy mifene, hogy ez az egész "megmutatjuk magunkat," nem lesz jó ómen.

Tegnap sem tetszett, ahogy a párja okkal vagy ok nélkül ordít, sikít, visong, mint a fába szorult féreg. Messze lesznek ők a "Nyerő Páros Címtől!" 

 

- Curtis és Csaba beszélgetéséből az jött le, hogy Csabának is sikerült "lejönni a szerről?!"Vagy félreértettem valamit?!

 

- A többi párosról még korai véleményt mondanom. Azon kívül, hogy furcsa (vagy inkább zavaró számomra) úgy nézi Bálint Antóniára és párjára, mintha nem tudnám a valóságot?! Bízom a gyors kiesésükben.

Ahogy elnéztem a párosokat és az általam preferált műsort, mégis elgondolkodtam azon, hogy talán a következő évadot egy kicsit pihentetni kellene,  talán nem kellene erőltetni?!