UFOzzuummm... miEeee... Zöld a kukorica Cszár, kapálatlan maradtál, mégis elmulik a nyár, nyál?
1.: 10/2. A KÉP? Isten nyilAI, vagy nyálAIk nyájaik? Ime az evolusczioNUK? Ami van, ez itt? -minden (csak a szaruk adutt, (PÉNZ IMÁDAT?) AIDA? -dákok dákók, ÖN IMÁDÓK ADÓ = HALÁL S ÖNGYALÁZÓK, ÖN DICSÉRET -IMÁDAT = GYALÁZAT? Mott az Égig érő létrÁRjuk,(ÁRUK) itt jogy miNek van támBasztva, ÁLDOZÓK ÉS ÁLDOZATAIK? Zitt kell egy gizs LITániAI? -ogy ha csak egy olyan hogy beadás -adót megengedünk, s itt mindenkinek kell legyen szeme látáÁSra,(szemem bensőmet bensődet is méllán át át át...járja) kivétel nélkül, mert ha egy patkányt (akkor is ha az Ő _ŐK mi ki MOéké ké?) meg vakiTanak mindet megmarja, mind kidöglik megdöglik.(ez ma is a legjobb patkány irtó vagy irtó patkány Moszar? -ládd az ÁLDOZATUK, AMI MI A KRULL KRUCIZFIX OK UK) Na én rögtön, hogy ezt a zubboNUKat felvettem, fiteljal kiknek van a legnagyobb NUKi pu UK? Zna a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bubu, leirtam, hogy a MG -tekóból, át kellett menjek a gimibe, mert ott volt az iskola osztály főnökőm, ( féltettek, ugy apuék is, meg megölik, ami ami bennem, ((belembe?)) azt nem lehet!!! MOM SZÜLEIM SZERET???) de előbb őt rugták ki, majd engem, és az egész KGST (Warsow pak pac pac pac) un.- országokból, ami olyan fogalom hogy ország és népek, örökre törölve lett, mikor a FEUDALI ALIA (BbLILA LÁBA KÖZZÉ NYOMOK, NA A SZAGA SZAGOD?) LISTÁK (NEVETEK A BbLILA SÁRA SÁRLÁSA LÁSSA?) URI RIHA RÜHE ALMA, ÁLMA ÁLL? -MINT KRATIBA A CÖVEK? BEKÖVETKEZETT? -A KÖVEK MEG SZÓLLALTAK? KÖ KÖVÖN NEM MARADHAT HAT HAT HACCACA...GOLDI MAMA MALLACCA CINYA CINYA CCC... RÖFF?
2.: Na nemcsak apumék, hanem a MAGYAR OK, AZOK ÉGI TURULL RULL TURUL MADARAK VAGYUNK! (FITA, AZ AMIT MA UFO? -AZ OK!!!-MAGYAR MADARAK -KARA AZ IGAZI MAGYAR FA, FAK?- OK)Én egyszer bitta, meghaltam,na most APUÉK, OLYAN HOGY VÉGE, MEG HALÁL A MAGYAR -MAGYAR -OK, NINCS! -miért nem ugy beszélsz, amAIhez miért nem ugy gondolkódolsz? -hánykódol, rókádol rókázol, a falat? Zitt már elkezdtük, hogy hogy essünk át, a ló másik oldala, na itt csak az van, azaz a HOLT PONTUNKON (TUN?) KONOKUL, RIDIKÜL? -jaja a Riddick filmek? Hogy az álmom, ezt ha ugy, hogy ahogy láttam, na itt jönne be, hogy apuék, ugy beszéltek mint itt c.isvánunk, ami azzal, ládd a MAGYAR OK AZ TELJES ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉG ÉG, ÉS CSAK AZZAL, NA MOST... én rögtön, hogy miért nem öltek meg, azaz a testem a testük früstök? (Robbinzó Kruzzó szigeteik?) Fita, a testünk EGY ROBOT KACÉR KACAT WACCAK VACCOG HA LENE FOGA, ICCA-ICCÁKUK KUKT? NA MEG FICA, FICÁNGOL? RECE FICE BUM BUM BUMM...KÉSZ A KIS JAKABB? -PULYA? (SZEDŐ) Zitt az, ami a Matrix filmbe, és mit tuthat ol? - láthatol? - a ROBOT BOTUK? BUTIK, BITA, AZAZ MI KI MO BOTA TE BUTA? Fiteljal, aPUénk, (lőttek?) a testednek tökéletese, a töködnek meg szára, SárAInak, engedel? -meskednie kell!!! -ha még se, meskárold ki magad? (cölöbisiti? -ládd siti pit, de tökélesen ki kell tudnuk, kapicsapizázni??? -azaz csak az ÖRÖK ZÁRTPÁROK, PÁROSODHAT 666... NÁNAK, DE HA ITT MINDEN CSAK SÁR,SÁRUK ÁRUK? SÁTÁNA, GANÉ DOMBUK BUKRÁ ÁRA, KÁRA? KLÁRA KLOÁKKÁJA KAJA? S SÁRA ÁRA?, FITA MERT POTON AZ ELLEN KECCKE, AMI IN TELEM ((TELE LETT A TEKEM?)) DZSUBILYY?) ATOMTÉL LENNE?)
3.: NŐcsak csök ölök, ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK AZ ÖRÖK ÉGI -ÁGI PÁROK, NINCSAK TrEGNAPNOPRA AZ ÉGI ÉGIG ÉRŐ FA, NA MOST A KIGYÓÓGYIK GYIK A MO ARANYHAJ HAJ HAJ HAJ... ELSZÁRADT, ÉS ÜSZKÖS FEKETE ÉS ANNAK A FEKETE KOROM PORA ÜSZKÖS PORA, LÁDD EZEK ARANYPOR ARANYWARROSAIK, ÉS ARANYPOR A LÉG KÖR, HOPP EGY LÉGY,ÉSZNÉL VAGY? Most a fiaim kajabálnak, tegnap 140 dollcsit tankoltak, a serviécék szar, megiht vissza kell vigya a munkakocsit, és hetekig tart, na az uj sebváltót kivették, és rakta bele egy olyan 1970 ven naylod a sggem?) - na most 7 dollcsi egy galon benzó? Okvetlen, zsidó vagy nem zsidó JÓS TOJÓSKÁK jóska tojóska hányat tojtá az ólba,teljesen beőrültek, ládd ITT VAN A MESIAYY MESÉS NÉPE, ÉS CSAK TELJES...Zitt amit akartam, hogy csak EGY SEGGÜ ÜK? KÉZ, IRÓKÉZ, LÁDD VISSZA A BbLIAL LÁBA KÖZÉ NYOMOK,NINCS MERT AMIT MONDOK, HOGY AZ AZ AMIT ARANY FAK, KISZÁRADT? ÉS CSAK ARANY POR, AZ FÉM POR UK, ÉS FÜSTE RESZELÉKAI TÉNLEG, amiket irtam vaktába a Mi is ufok vagyunk! -ba baba bubuJuHuuk bubu? tRóha vissza...na az az ÓRIÁS KIGYÓ, SÁRKAN SÁTÁN KIGYÓÓGYIK UK, MI KO MO GYIK A MO JUK UK? YUKA LÁTHATÓ KEZDENE DE NEEE... Fita KIGYÓ -MÉRGESKIGYÓ FÉSZKAIK KAINUKUK? HULLNAK A FÁRÓL? FÁRARÓKAIK FARA, KI LÁTSZIK?
3a a aaa...Géza GÉsAIlánuk, GEstamen tumor? Zna a FEUDALIZARDMUSA...USA potn egy olyan ország volna, mnt a NÉHA ÉN OLLAN LÉHA, HAZA MENEK HAZA... DE HÁZA S NÉPE PEPE? Amt itt hogy ISTEN ORSZAGA, CORONA ORSZAGOD, SZAGALOD? Zna ha most...fita, monduk a BbLila lába közzé nyomok, nem többet Betty? -vas a crézi nighte? Most ma reggelre, ÉN MIDIG ÉBER? - AZ ÁLMOMBA IS ÉBer VAGY HÉPÉBER GRASSHAPPER? - BRRR...VAGYOK? Zitt még nem jött ki a lépes méz, a kis FÉNYTESVÉREMENEK...(Whiteglas) de irok SIROK, s addig is, SZERETLEK, MÁST NEM TUDOK ADNI! -NA MOST HOGY A AIDÁD ELVESZIK, ELŐBB AZ ESZED, TEHÁT AZONNAL, GYÓGYIÁÁÁ... MEG A ROBOTOD, VAGY BAXHATOD BAXATOD? Na fita, ITT az amit levezettem volna? -smirna! -volna! -széditeszt, szédületes, mert AKI NEM ÖRÖK EGÉSZ, EGÉSZSÉGGES, AZ ITT IS EGÉSZSEGGES, VAN ÖRÖK ELŐ PÁROD, VAGY CSAK XUKU XUKU JÉRCE PAC PAC PAC...A CSIRKÉT ÉS CSIRKÉD MEGESZIK, a Rddick filmek, meg az Praditor vs. Alien s Alien vs. Praditor Rekviem REKLÁM? -FILMEK stbbb...tbccc... ... na mi magyarok, ládd mi nem kiugrunk az ablakoKUN?-NUK? -IMÁDNUK? ---fita, itt a magyarok M- EMléka, hajlékAI, is el el el... AZ EMLÉKÜNK KÜNK? KŐ KÖVÖN MARADHAT 666...FENEKÜNK SE PATT? KÖRPATKŐ? -SAKK -MATT -PATT? De itt az hogy názi, nojzi? - nőzi? -nézi, a lukÁt? - ki luka pu? -apu a pu?
Innnn... ime ami. ládd nem hogy nemzxetek teljes? -önnőllósága, hanem az egyenek csak egy ének lehet! -ének ének, vagy Jere mi ás? -fita az beadásta adót pénz imádat, kell meg sdzüntetnünk, de ahozl ZÖLD LOVASOK LOVÁSZOK ÁSZOK JÁSZOK, KELLENE NEEE...Fitlejal, ha az megpiszkáod, vallaguk vége farkuk ég-e, és azért törÖlnek?
...oááá...
...Difita, a gyerek most... atomcsapásokat mérnek A GO GO GO... LÁNUKBA, ami csak ugy, aha, én is itt (siTiM piTiM na meg te te te ti ti tá-dá?) vagyok, na most én az a a zzz...amit lerirtam, hogy MI ÉGIEK MEG ÉGIEINK, FELETTÜNK, HA FÉNYÜNKET FEL ETTÜK, FÉNNYEL TELE STAR? -SZARUK?- LE ADTUK, ROBOT BOTUK (LŐÁTHATÓ?) TE BUTA? DEBUTA?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita csak akik kaka, most fsss...most nyalod a fsss...