Laci-59 Creative Commons License 2023.09.29 -14 1 38842

Mivel én is ritkán nézek be ebbe a FURCSA hangulatú csoportba,igencsak szomorúan olvastam az első sorodat....

Sajnos Itya,és kb 5társa,vagy kb 5másik neve nem illik egy ilyen ország , világ méretű társalgásos fórum szinvonalába.

Sajnos Itya hüjézéses,marházásos,bunkózásos modora lealacsonyitja a tisztességgel itt érdeklődők szemléletét,de őt még 5 társa is erősiti,ha a fejükbe veszik a kiszemelt áldozatot.........

Láttam,hogy Cseplin- 8- nak is megköszönted a segitségét, Láttam,hogy másik társunk is egy másik oldalon talált megoldási lehetőséget Cseplin- 8 ajánlására.

Pont a veled kapcsolatos jóhiszemű tanácsadások közepette ,Itya és tárai töröltettek egy csomó hasznosnak vélhető beirást....... Mivel Cseplin-8 nincs itt,vélhetően sokadjára ez a diszes csapat töröltette profilját.......!

Ha van kedved lapozz vissza egy évet. Itt is ugyanúgy hülyézték,marházták,de megtették már több éven keresztül is.

Sajnos vagyunk sokan kispénzű ,vagy szegényesen élők,akik transzformátorokkal hegesztünk,itt a parasztokat sajnos eltapossák a maélő gazdag okostojások.....!

Ki irta a topiknyitó,hogy stb. Te érted,hogy mégis miért hülyéz a fenti prém,itt minden témában lehetne kérdezni,ugyebár......!?

Én csak olvasgatok itt,és más száznyi topikban,de ilyen durva megnyilvánulásokat nem láttam.

Egy érdekes észrevételem pedig az,ha F1DO már kb 8,10 éve nem foglalkozik a topikja életével,sorsával,vajon miért nem törölteti. Neki kéne rendre utasitania a ténylegesen hibát elkövetőket,vagy figyelmeztetnie kéne a hüjézőket,mert ez igy egy országos jólműködö rendszer lealacsonyitását is jelenti.

Sajnálom,hogy moderátorok ezt nem veszik észre,és azokat törlik,akik fórumos eszmecserékből inkáb a tanulásra,vagy tapasztalat szerzésre számitanának,de csak a megalázás az ami nekik jut........

Ez sajnos félelmetes tény....!

Előzmény: nemcsa (38809)