Kosava Creative Commons License 2023.09.28 0 2 257696

A Mester nyilatkozata szerint a fociban csak az eredmény számít, és hogy úgy játszottunk, ahogy ő szeretné, hogyha játszanánk, csak elkövettünk néhány komoly hibát. Nekem ez aggasztóbb, mint a két egymást követő vereség. Egyrészt, a fociban nem csak az eredmény számít, persze arra adják a pontot, de a szurkoló ha látja a küzdeni akarást, a vereség sem tragédia. Én ezt nem láttam végig az utolsó 2 meccsen. Plusz ha ez a tegnapi játék az, amit látni szeretne, az nagyon elkeserítő. Millió elrontott passz, ki nem kényszerített hibák. Arról már ne is beszéljünk, hogy 2-0-ig egyszerűen nem reagált Blagojevic a meccsre, félidőben kellett volna meghúzni a 3-as cserét, nem 2 gólos hátrányban vakarózni. Én nem vagyok szakember, de azt látom, hogy ez a játék egyszerűen nem ehhez a kerethez való, nem tudunk nyomás alatt pontosan passzolni (és azért a paksi letámadás intenzitásától nem kellett elájulni) és ha Balázst kiveszik a játékból vagy csak nem megy neki, akkor a támadásaink életképtelenek. Jó lenne látni valami alternatívát, hogy mi a válaszunk arra, ha az ellenfélnek ez a taktikája a meccsen. Egyelőre ezzel nem tudnak mit kezdeni a srácok.