specialist Creative Commons License 2023.09.28 0 0 266433

köszi a választ. ennek ellenére úgy gondolom, ez is jó példa arra, hogy miért nem sikeresek igazán azok az emberek vállalkozások, amelyek ha kihívások elé állnak, folyton azokat az érveket sorolják, amelyek miatt nehéz, vagy szerintük lehetetlen megfelelni a feladatnak és nem arra koncentrálnak, hogyan tudna az mégis működni.

tiszta sor, hogy van egy csomó nehézség, de pont az lenne egy sikerre éhes széria feladata, hogy tegyen valamit azok leküzdésére.

 

minden tisztelet mellett azt se te, sem én nem tudhatjuk 100%-ban hogy az általam felsorolt oválok esetében nem állnak rendelkezésre a feltételek. egyáltalán megpróbálták, folynak tárgyalások, keresnek promótereket, tesznek valamit ezért? ha rövid távon nem megy, elkezdtek már projekt szinten gondolkodni?

 

ha a Liberty media úgy állt volna az USA-hoz, mint Ecclestone, a mai napig nem lenne F1 amerikában. 10 évvel ezelőtt a jelenlegi helyzet olyan tündérmese volt, amit senki sem hitt el igazán, aztán mégis sikerült.

 

erre mondom most már sokadjára, hogy a Penske féle vonalnak tök jó ez a jelenlegi langyos víz, ez a letolt gatyás, (jajj csak nehogy NFL meccs legyen aznap valahol) hozzáállás.

 

működik? valamilyen szinten persze, de egy olyan izgalmakat és élményeket sorra hozó széria, mint az Indy, sokkal, de sokkal nagyobb is lehetne, ez nem is kérdéses.

 

 

Előzmény: spedway (266429)