Persze.Írtam is a Miskolc elleni meccs után,nincs gond.
Van olyan az ellenfél hasonló minőségű,annyit fut,lelkes,otthon játszik,pici szerencse is mellé áll és kikapsz. Ezt el tudjuk fogadni.
A mai teljesen más. Egy tanácstalan csapat,egy tanácstalan edzőt láttam részünkről.
Egy gyenge Paksot,jóval gyengébb minőségű játékosokat a keretükben,mint a miénk vagy a Dvtké.
Sajnos simán kaptunk ki. DZS unott volt,20 perc után levittem volna. Loncar,Varga( egyiket se kellett volna kezdetnie) ugyanez.
És akkor azt mondanám,legalább tökös volt,váltott szerkezetet,cserélt. Megtette a Blago mindent,rajta ez nem múlt. Kurvára nem ezt láttam.
Foghatjuk ezt a szerencsétlenségre,meg rosszul pattant stb
Attól még a mai csapatunk motiválatlan,keveset futó és egymásnak mutogató játékosokból állt.
Ha csak abból állna az edző dolga,posztokra cserél,akkor itt a Jancsó,videón Blago elmondja a taktika és formáció ugyanaz és Jancsó cserélj.
Ehhez ismétlem nem kell Pro Licensz. Azt várnám,ha kell nyúljon bele a meccsbe,ha gyenge DZS vagy bárki vigye le. Ne várjon a 2-0ig és akkor 3-at cserél posztokra. Ugyan az maradt minden,csak a mezek voltak mások.Nyúljon bele egy meccsbe,"basszon" az asztalra.
Ezt ma úgy adta fel Blago is,mint a játékosok. Pedig bizakodtam a miskolci nyilatkozata után...
Bízok benne a szokásos idegenbeli beleszarunk játék volt csak...csak ezt 500 lokista előtt Miskolcon nem lehetett volna megtenni.
Maradt mára...