convar Creative Commons License 2023.09.27 0 0 266422

"Azon agyaltam hogy egyáltalán van bármi középen?"

 

Hát, egy azért biztosan volna:

https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Motorsports_Campus

https://www.racingcircuits.info/north-america/usa/utah-motorsports-campus.html

 

A T1-nél, a Sunset Bendnél jobb kifékezési pont nem kell, aztán az első szektor a Dreamboat-Work out-Scream kanyarokkal meg veszett gyors, és a Demon-Devil-Diablo és a First/Second/Bad Attitude is kifejezetten izgalmas kanyarkombinációk, de a Fast-Faster-Gotcha-Mabey is nagyon technikás ahogy fokozatosan, és mindinkább meg kell fékezni az autót az egyre kisebb sugarú kanyarok miatt.

 

És ha már nem is 1x jó volt pl. az ARCA-nak, a WSBK-nak, az ALMS-nak és a MotoAmericának is, akkor az IC-nek is miért ne lehetne az?

 

És még Salt Lake City is csak egy köpésnyire van.

 

Az egyedüli probléma az egésszel hogy a jelenlegi üzemeltetőnek köszönhetően egy ideje inkább már csak autótesztekre, pályanapokra és pilótaképzésre használják. Pl. jelenleg lelátói sincsenek, dehát azokból meddig tartana felhúzni ismét egy párat, ha az IC igazán akarná ezt a helyszínt és egy komoly üzleti tervvel állna az Mitime/Geely elé.

Persze tudom hogy valszeg ebből se lesz már soha semmi, pedig tényleg, én úgy gondolom hogy lenne benne fantázia. (Sztem legalább annyi mint pl. Nashville-ben, ill. biztos több mint pl. Barberben, ahol még nézőszámnak is nehéz nevezni azt a néhány erdőben sátorozó, a verseny alatt is épp piknikező, barbecue-t sütögető lakókocsis családot.)

Előzmény: toto92 (266417)