kolera4 Creative Commons License 2023.09.27 -2 4 257675

A csapatnál ma egy gyengébb volt,az edző és a stáb.

 

1. Ha Bárányt kéri fél pályáig jöjjön vissza labdákért és tegye ki szélre. Ki fog odaérni a kapu elé? 

Ha megnézitek mi minden beadásnál 1-2 "támadóval" vagyunk a 16oson belül és így várjuk 4-5 védő között legyen valami. Vakszerencse. Vagy fejére esik valakinek vagy nem.

Nekünk nincs második/harmadik vonalból beinduló emberünk,aki érkezik a kapu elé,védelmet bont vagy érkezik ember nélkül. Lásd Windecker vagy Holdampf múlt héten,de ma még Kinyik is megtette ezt.

Ma jó párszor láttam azt kiadjuk szélre és majd vagy Bárány vagy Domingues érkezik a beadásra,a 16oson meg ott álldogál DZS,Varga,Loncar. 

 

2. A csapatrészek közötti távolság ma igen megnyúlt. Nem kell ide Rapid Wien szintű letámadás,6 letámadó paksi ellen is rúgjuk mi össze-vissza.

Erre semmi reakciónk,talán annyi Blago majd elmondhatja a csapat követte amit ő kért,hátulról építkeztünk.

 

3. Az nem működik egész évben,hogy 1 formációval,1 csatárral végig tolunk egy szezont. Ehhez nem kell pro licens,hogy kicserélgesd posztokra az embereket a 65-70.perc körül. Aztán majd lesz valami.....

Attól még az szar lesz,ha szarul működött egész meccsen. Még is mit várt?? 

 

Egy 4-4-2 egy 4-3-3,hogy esetleg többen érjünk kapu elé. Esetleg valami formáció váltás a meccs közben? Reagálni valamire..???

Ha egész évben ezt akarja a mester,sorba jönnek majd a zakók. Ő meg télen mehet majd.

 

4. DZS,Loncar,Varga ki az a hülye aki ebben a 3-asban tempót/sebességet lát? Felküldünk 2 viszonylag gyors szélsőtámadót,meg egy viszonylag gyors támadót ékbe..meg 3 csiga lassú embert akiknek "menni kéne" ezzel a 3-al és érkezni a kapu elé...

 

5. Gratulálok az utazóknak,hogy időt ,pénzt és fáradtságot nem ismerve elkisérték a csapatot.