UFOzzuummm... miEeee... aki akik kakik, a másik életét el akarnák venni, annak nincs semmi jeee... szalma fakalma hatalma széna böglya bogara bogara sokk..
4.: Kávézzuummm... kb.-egy órája, a kisunokámnak 102 Frhaj láza van, és ezt tegnapra álmodtam, és nemtudunk tenni semmit! Mondtam többzör az anukájának, hogy a kisunokám beteg lett, az csak álom? Tiszta világos meg érthető, mint minden álmom, sőtt a feleségem... Mielőtt blloondit lefogták volna, (kiánzsi vagyok?) hogy megy az utcán, egyszer csak bloondi megfogja a kezét, és átmentek a tuloldalra, és egy nagy összejövetel, és egyszer csak bloondi eltünt? -az van? na bloondinak meg van az a (fufok) teste, amit ha valakiben van haza? -fita testvér szeretet, (de körötte is,minden hideg rideg?) ami csak örök szeretet,(hogy van olyan hogy szerettelek? -az ok AIdorkok dorok dkog lés hápog levegőért) és más nincs! Jaja ezek AIdák dorkok, és ládd a wiruzsuk, alakra ember? -nem hanem majom utánzatok, fak fazonok, fideljed a majmolássUK MULÁK MULÁSUK meg a majom kenőcs, lőcs kenőcs? Jaja amit Satan szara -genéja, na azért ölnek -gyilkolnak éa kárhoztata AItyuk? JANUK8:44.-AITA HOL A GATYA, AZAZ AZ EGY AITA CONPUTER, és ez az egész egy khuült -hüllő -hulló kigyiógyik gyik a MO bota, tebuta, van butább xexuhállatuk?-jaja juhusUK (eleve mnek az állatok esetleg de baxdü kangörcs csak xexuh xuku xuku s csak KANXUKÁAIK végöl is??? -mig a feneketekbe kanócukkal az ürbe há há pá pá.. tubappa lupák cuki puszik?- a bónuskAIk? -na meg marha, ne harapj a sárba? -aha, beleragadtak le ragadtak? - szórméd, gyapjad, zsirod pacalod? -zsiros deszka kakiAI kenyér, egyetek ti is? -hizzatok, nüljön meg a begyetek bögyőtők?
5.: Most ami van, amit NEM LEHET TUDNI, hogy te meg én, ameddig ebbe a hus is növény nyügükbe vagyunk, addig csak nyögünk, (csak trágya) de ezzel... Zitt a Mi is ufok vagyun! -baba, jaja ma született, gyászólba? Fite csak magyarország gyászba van, azaz NINCS! Zitt hogy Attilát, a országok Dózsa népei, bonts ki ászlód itt a helled, most én legelőször, a nagymamán olvasta ládd 2 éves valék,minmden este altató a BbLila lába közzé nyomok, és ez mind mese, nincs mese? -de hol vannak a magyarok? Na most itt is, bitta hogy a népek történetét, mert MI NAP NÉP ISTEN-ORSZÁG OK VAGYUNK, ami az hogy fények vagyunk, és itt ...trillizili bili tricikgli...hogy a Tejut elágazásánál magyar fénytestvéreinre találtam, és vissza jöttünk, és most ez lenne magyarok országa? Fita, ezt most...tengap hogy GilGames a mesés is beszél az ozonvizről, zitt az hogy a levegő páratalrma az őzon (ozon) kör meg pára, össze omlott, és ezt sehogy, talán itt a legbuzigóbb kiválasztott arany -bornyu -bika, arany város imádók hasra!- meg akarták csinálni maketba? Na Gilgamesés megkerste az UT NAP ISTENT, és hogy lehet örökké élni? Fita, hogy itt az ŐRDÖG AITAJUK? Fita, az ami VILÁGTALAN ÜR, AZ EGY FEKETE LYUK, ÉS A KÖZEPIN VAN AZ AMI A PIROS PIROS PAP IRÓS TURÓ TURÓS JUHTURÓS, PAP IRATUK? Nona UT NAP IS TEN TAN VAGY NUK? Fita, mindent meg le tudok figyelni filelni is, de ebbe, azért jó az összes irataim, mert én vagyok a kisértóm, azaz nem értem nem értem nem értem, azaz ez irtóra be tercel rezonál, és ahogy találkozok FÉNY -ÉL? -nincsak ott lappang a kisertés? -azaz TE IS OLYAN VAGY MINT ÉN, LÁTOD, ÉS AMI NEKEM VAN NEKED IS!!! NAPIS KAPIS?
6.. Fita, ez nem tudom ugy leirni, de monduk Attlla temetésén, akik vele legyüttek ügettek,gyiááá... mentek, de mi olyat...na itt az az haloti torrr dinszótorr -na meg orgiAIk, s olyan torzitás szitás szivartás van, amit ezzel a agyukkal, nem a milénk, ldád apuék, ez nem olyan az amit te akarasz,és ez nem neked lett csinálva! Na mi miért ért, nem a miénkét pináljuk? Sóval, az hogy mi csak élni tudunk, egymásért ért, árt, mint magunkért! Ezt most le tudnám ugy vezetni, ládd az takartam, mint s pöce...de az már elöntötte ezt az egész...fita ugy a felszint mint most az egész a felszin alatt is, mérgezett, ami előcör a rádiaktiv anyagok, és azokat ami ártalmas, itt most azt ugy, hogy álomba látok, látlak, na a plafonon (nem kell tefoNUK?)vagyunk, és ki az ki kéz kész a jó harcra? Süvit a golyó, mennydörög az ágyu, cattog a kard, ez lelkesiti nem siti piti? - csatára a magyart, szabadság ért küzdeni, a csatába meg halni lufa! Zna mot, olyan elszántak kis testvérkiém mnt én, ragélyos?- jó jó de bunyó? -nem ütünk senkit,(Fita csak mimmtáljatok Álmos apu?) csak akik közzén akarna jönni, hogy meg bax baxatna naaa... bennünket, azt kiütjük? -hopp egy légy!? NA MOST OLYAN VALAMI...HOGY AZ HOGY ANGYALI? Na Pap Laci, és mindenki olyan lett Pap Laci? Na az érdeskés, hogy egymással nem bunyózunk, és ugy hogy ... ládd egymásra nem emelünk kezet, és kárt nem teszünk semmibe? Pontosan, az, ha NEM BÁNT SENKIT, HAD BESZÉLJEN! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN A HAZAH akinek nncs, az mehet haza! Érdekkes, hogy ha valaki egyiptomi, azaz olyan nics hogy valaki nincs otthon? Na amcsi, ládd amcsi egy MOM országunk! -fita nemcak a földek, na ezek ténleg függükertjeink,fügefaadj fügét, hanem akié a nap, azé a pap? -az eném a lánya...na meg vár, tieteka lekvár?
Innnn...fita mindeki el kellene tudja tartani magát, (saját földek édenkerettell, nincsi az az eredeti mese?) de most mégis, apuék, mi mi mi... mi nélkül? -fita, itt az hogy szereteet etet...de nem egymást, eszem a szÁtok?- eszem?
...oááá...