obaharok Creative Commons License 2000.04.26 0 0 1351
Látom, emberes tornádó kerekedett itt, az MHH-ban is - nem csak a Strato/Rhapsodyn. Szóval:

1. A pofám a padlón csattog, akkora parasztság volt a finnektől amit a Rhapsodyval műveltek. Mert hogy a szándékosság heveny dózisban tetten érhető volt. Oké, "előzenekar": no fény, no hangfalolvasztás, szerényítsenek a "tejfelesszájúak",... de! A Rhapsody gyalázatos megszólalása az egész koncert alatt SEMMIT sem javult. Márpedig a technikusnak észre kellett volna vennie, hogy a billentyűből semmi nem hallatszik, az ének tompa és zajos, és hogy a monumentális szimfonikus intrókat mintha nagyanyám Junoszty tévéjéből rántották volna elő. De nem! Gyanítom Stratóék nem szerettek volna úgy járni, mint a Megadeth a Panterával annak idején (ti. az egész Európa-turnén szénné mosták őket). Ha a dobot is lehalkították volna, lazán elballagott volna az egész buli háttérzene gyanánt egy dzsesszkaféban. Azért kiálltunk Lucáék mellett, ez a lényeg! Ja, a MHH közönségszavazásán a Rhapsody 3. volt, a Stratovarius pedig nem került be az első húszba.

2. Nem tudom ki volt az a pofa a Rhapsody soraiban, de rögtön a kezdésnél háromszor(!) fogott disszonáns akkordot. A zajmasszán át is gyanítottam, hogy ő lehetett, mert Lucából nem nézném ki, hogy elcseszi a saját dalait. Nem akartam hinni a fülemnek. Egy zeneakadémista szintű bandában! Sebaj, Voivodnak elment.

3. A Stratovarius bespeedezett vaddisznóként hengerelt. Sosem gondoltam volna, hogy ennyivel képesek felülmúlni saját cédételjesítményüket. Azt hiszem - sokakkal együtt - most lettem fen igazándiból. Közepesen diszkóorientált hölgyekkel tértem be, de még ők is izomból bemozdultak a végére :) Timo pedig mutáns! Élőben sem hibázott, sőt még néha le is futotta a csapatot, úgy pörgött a kézszerkezete.

4. A Sonata Arcticát sikeresen lekéstem. Dr.Feelgood beszámolója alapján sajnálom.

Számomra az év bulija volt. Kösse fel a gatyát Hansen apó és a többi aprószent, ha überelni óhajtaná!