pirate82 Creative Commons License 2023.09.20 0 0 479379

"Budapesten a kormány szerintem törődik a választóival. Az ellenzék nem törődik a saját választóival ott, tekintve hogy BP-n a választók java része, ugyi tudjuk, ellenzéki. Volt valamikor. Hát őket xopatja az ellenzéki városvezetés, de velük törődjön is csak a Karigeri, felőlem megrohadhatnak cipőben -- miután rendszeresen másznak bele a vidéki szavazókba, elmondva azokat mindennek. Csodálkoznak hogy ezek után lexarják őket? Xopjanak lovat :-DDD"

 

Ez nem jó hozzáállás fargo!

Sokat hallgatom mostanában a hírFM-et az ugye kő fideszes propahanta. Szeretem a palávert hallgatni az autóban. És ott is ezt a hozzáállást látom. Mindenki rohadjon meg, aki nem fideszes... 

Hát amin ma visítva felröhögtem, hogy a Borkai ugye újra indul. De nem fideszes színekben. Azt a savazást amit az kapott... 

Pedig amikor lebukott, de még fideszes volt, akkor hogy kiálltak a hallgatók mellette. Most hogy nem fideszes, most nagyon rossz ember lett.

Ez nem jó. Ez nem normális hozzáállás szerintem. Egy hajóban csücsülünk. Legyen az közös érdek, hogy azt szeretnénk, hogy a politikusaink, a javunkat szolgálják, miattunk dolgozzanak. Ezek mást sem csinálnak, mint egymást basztatják, aminek mi polgárok isszuk meg a levét.

Szóval valahogy közeledni kéne egymáshoz. Közös célokat kitűzni és addig ütni az összes politikust, amíg azt nem csinálják, ami nekünk jó.

 

Nyilván az olyan ellenzékivel, aki örül annak hogy az országnak esetleg rosszul megy, hogy tudjon hahotázni hogy "na a kuvaorbán, meg a fidesz" azzal nem tudsz mit kezdeni. De nem mindenki hülye, meg hazaáruló a másik oldalon sem.

Szóval nem a főváros tehet arról, hogy Karácsony inkompetens. :)

 

Előzmény: fargo (479342)