Porlasztók hátán van típusszám, meg nem túl hosszú sorokban kódok (befotózom, mert most már kézbe foghatom ezeket, sajnos). A kódokból tudomásom szerint a motorvezérlô informálódik.
Engem igazán valami gyártási dátum érdekelne. Még jobban az érdekelne hogy egy adott sorozatszám, egy adott kocsihoz tartozott-e amikor legurult a gyártósorról. A gyártó nyilván tudja ezt, hiszen igen sok autóipari szabvány megköveteli a visszakövethetőséget, ezért tudják pontosan hogy melyik autókban kell gyárihibás légzsákot/lökésgátlót cserélni. De ezeket földi halandó nem érheti el, ha jól tévedek.
Azért befotóztam, 3 helyen van adat rajta, vonalkódokkal én nem tudtam mit kezdeni, pedig próbáltam több programmal is kiolvasni.
A tetején lévô kódokat, ha elôre látom a jövôt, nyilván lefotózom, így már csak utólag lehetek okos.
Az elsô és harmadik szervizre olyan panaszom nincs, hogy nem jól csinálták meg, így nem is nevesíteném ôket (habár lehetne a reklám helye is). Az hogy ezzel a hibával nem volt jó tippjük, betudom annak hogy talán nem túl gyakori a tünet.
Itt 47.530858, 19.153226 sikerült elvesztenem 10-20 lovat a gép tető alól. Cégnevet nem írok mert kétszer voltam itt és mást-mást nyomtattak munkalap tetejére. Viszont most emiatt újra kicseréltetem a komplett vezérlést, mert amikor megvettem (nekem pár naposan) ide hoztam... és inkább ismét csinálják meg olyan helyen ahol biztosan megcsinálják, mint hogy összeakadjanak a szelepek a dugattyúkkal.