Törölt nick Creative Commons License 2000.04.25 0 0 1342
udv

Strato - velemeny(ha meg nem elcsepelt)
nos ugy volt hogy nehany ismerossel megnezzuk oket pesten, ez a terv egeszen addig igy is volt mig meg nem jelent az Innfinite, azutan kicsit elbizonytalanodtam(azota megbantam kicsit)
nso lehet hogy csak szorozok meg ilyenek, de az Infinite kutyafasza sajnos a Visions-hoz kepest, bocsanat erte, pedig negyszer is megprobaltam, valami elveszett beloluk
sajnos a Timo bacsi angolkiejtese is sokat javult:))))))))

summer rocks- kicsit off
a vizsgaidoszak okozta zaklatottsag, szerintem az agyamra ment, mar tobbszor almodtam azt, hogy allok a szinpad elott, eppenaz Iced fuckin Earth jatszik es Matthew eppen bejelenti a Slayert, na ezutan szoktam arra ebredni hogy bilibe log a kezem

MHH Barlang
miota fel lett ujitva meg nem voltam, most beneztem, es van egy valami ami nem valtozott
supertzar nem tudom hogy milyen szisztema szerint vannak a cd-k elrendezve, de Bruce Dickinsonbol talaltam vagy harmat de harom kulonbozo helyen, a betuk meg csakcsak stimmelnek de azon belul aztan mar semmi
ha keresek valamit gyakorlatilag vegig kell hogy nyalazzam az osszeset(na jo kerhetnem is attol az udvariatlan fickotol is a pult mogott, de abban nincs meg az a varazs.

huhh
g