ribizli Creative Commons License 2000.04.24 0 0 13
Bocs, félig off leszek.
Az Internet Galaxison _még_nem_voltam_, csak tudósításokat hallottam, és azt a nézetet sikerült kialakítanom, hogy nem komoly rendezvény. Értem ezalatt a közönség és kiállítók oldalát egyaránt, de hangsúlyozom, hogy _személyesen_nem_voltam_ott. Tavaly a szervező cég által közzétett "kiáltványon" sikerült átrágnom magam, magáért beszélt (imho zöldségeket). Látnunk kell, hogy sajnos messze még Amerika, azaz messze vagyunk még attól, hogy a vállalatok és közéleti személyiségek felismerjék az internet, informatika és információs társadalom jelentőségét, még messzebb attól, hogy komoly tőkét fektessenek bele. :-((
Szerencsére van azonban egyre több olyan vállalkozás és internetes szakember, aki igyekszik minél több döntési pozícióban levő vezetőt meggyőzni erről, és egyre több siker tapasztalható.

Lammer, nem az MCN-re gondolsz véletlenül? Lapozd fel az aktuális HVG-t, egész oldalas hirdetésük van benne, jobbnál jobb pozíciókat kínálnak.
Erre is mondom, hogy van mozgolódás - ha másképp nem megy, majd az internetes témában fejlettebb országokból beszivárognak a vállalatok, és "rákényszerítik" a magyarországiakat a nyitásra. :-)
ribizli