BJaca Creative Commons License 2023.09.10 0 2 89837

Igen, épülnek stadionok, autópályák. A meglévő úthálózat meg egyre rosszabb. A balaton körüli 7-es és 71-es főút már lassan járhatatlan. Miért? Egy útfelújításnak - aszfalt felmarása, újraaszfaltozása - egész jól belőhető költségei vannak, tehát nem lehet túlárazni, mert hamar gyanús lenne. Egy stadion vagy egy autópálya építésnél ember nincs, aki meg tudná mondani, mennyiből lehetne valójában megépíteni, mert rá lehet fogni sok mindenre a magas árat, tehát abból lehet nagy pénzeket kivenni. 
Sok haszontalan dolog is épült uniós forrásból, túlárazott kilátók, látogatóközpontok, parkok. Gyakorlatilag a NER-nél landolt az a pénz, amiből az összes korházat fel lehetett volna újítani, lennének normális munkafeltételek, eszközök. Jutna az iskolákba kréta. 
Mindenkinek van munkája? Igen, csak épp az átlag dolgozó nem tudná kifizetni a rezsit, ha a kormány nem a közösből fizetné mindenkinek. Igen, mindenkinek, és ez sem jó, mert az is megkapja, aki simán kifizetné, nem csak az, aki anélkül éhenhalna. 
Hogy az ellenzéki városok, köztük Budapest visszafelé fejlődik? Nézd meg légyszíves, emnnyi támogatást kapnak az ellenzéki városok, és mennyit a fideszesek. Sok helyen mondta a polgármester, inkább átadja a helyét kormánypárti jelöltnek, mert így semmilyen támogatásban nem részesülnek, semmilyen pályázatot nem tudnak elnyerni. Ezt akarják a fővárossal is. 

Előzmény: naiv_ (89829)