Vegre egy jo futam, ahol nagyszeruen mentek a Mercik.
Schumi fanoknak! Ha olyan jo a cipesz, hogy tud ilyen benan rajtolni, meg 20 koron at kovetni a joval lassabb Villeneuvot. Ezek utan nekem a napnal is vilagosabb, hogy semmivel se jobb, mint Hakkinen! Mind ketten 2-szeres bajnokok, stb. De ez csak az en velemenyem. :)
Ja! S Coulthard se bena. Most a mezonyt Schumacherestul, Hakkinenestul verte. No comment...
Remelem kesobbiekben se valtozik sokat helyzet.
Mostmar minden olyan ember (szerencsere ebben a topicban nincs olyan) csondbe lehet, aki F. Williamset Button miatt lesajnalja. Asszem a srac letette a nevjegyet. Bar ezt mar sokan elmondtak elottem. Vazzeg! Button 2 evvel fiatalabb nalam [azaz most lett volna a 36. futamom :)], s mar tobbet ert el 4 versenyen, mint Zanardi, Mario Andretti egyutt veve, pedig azok minimum ilyen kocsikkal mentek!
Erzitek, hogy a Jordan - Frentzen paros nem megy ugy, mint tavaly?
1999-ben 4 verseny utan Frentzennek volt: 13 pontja, Hillnek: 3
Iden Frentzen 4, Trulli: 4, s most Frentzen csak egyszer volt dobogos. Remelem ez valtozni fog hamarosan. Pedig most is jol ment darabig.
Palik orok: " Szolgalati kozlemeny, vonat erkezik a 8-as vaganyra..." Ez kiraly!
Hallottatok, hogy a Peugeot elegedetlen a Prost kocsikkal? Nem is tudom kinek kene elegedtlennek lennie...