szicsu1007 Creative Commons License 2023.09.08 0 0 2006

Ezt a PDF file-t én már 20230805-én letöltöttem. Ebből a leírásból a mobilos applikáció fejezete számomra irreleváns, mert az SD4 kamerához mellékelt Quick Guide alapján jól sikerült belőnöm a WiFi-s használatot (Remote is!!, szomszédból és mobil internetről is megy)).

Aztán ebben a leírásban belefutottam az "Internet Explorer"-be:-((((

Ezzel kapcsolatban az alábbiakat olvastam:

 

Az Internet Explorer támogatása 2022. június 15-én megszűnt 

Az Internet Explorer 11 véglegesen le lett tiltva egy Microsoft Edge-frissítésen keresztül a Windows 10 bizonyos verzióiban. Ha bármelyik felkeresett webhelyhez Internet Explorer 11 szükséges, újra betöltheti Internet Explorer módban a Microsoft Edge-ben. Az Internet Explorer 11-ben jelenleg használt alkalmazások és webhelyek a Microsoft Edge-ben az Internet Explorer módban nyithatók meg. Javasoljuk, hogy használja a Microsoft Edge böngészőt a gyorsabb, biztonságosabb és modernebb webes böngészési élmény érdekében.

 

Az én PC-men sincs Internet Explorer (eddig nem is hiányzott!), és böngészőként a FireFox-ot használom. Kemény kényszerpálya kellene ahhoz, hogy áttérjek az Edge-re (pl. az Internet Explorer kompatibilitás miatt).

Mellesleg a FoscamVMS programról az a hír járta, hogy nem is kell hozzá plug-in.

Az egészben az a szomorú, hogy szinte már ellennék a Foscam SD4 camera Remote Access from desktop PC nélkül, de nem vagyok szokva az ilyen kudarcokhoz (befejezetlen feladat):-)))).

Annak viszont végtelenül örülök, hogy drága idődet rám pazarolva foglalkozol a sorsommal. Amúgy DigiTV a szolgáltatóm és nálam az Optical Network Terminal (ONT) és a router már egy közös dobozban foglal helyet, és ZTE F6600R névre hallgat. Ha majd járatos leszek a router beállításaiban, akkor ebbe kell belepiszkálnom:-)))

 

 

 

Előzmény: hariseldon66 (2004)