Őrült Szemetelő Creative Commons License 2023.09.06 0 2 2532

Ez meg egy közepesen bullshit-gyanús bejegyzés volt részemről. :D A Manóék nem tudom, hova járnak, de szerintem nem a Kallhoz; ott egy Panoráma-féle Irisbust láttam legutóbb, meg egy cégjelzés nélküli fehér Sprintert, de nem is célirányosan jártam arra, csak pont jókor voltam jó helyen, és egyébként a munkarend 7:45/16:15 lesz szerintem. Álláshirdetések alapján fegyverneki, szolnoki és tiszaföldvári járataik vannak amúgy.

 

A dohányfermentáló meg csak egy tipp volt, de nem kizárt, hogy van igazságtartalma. Az M4-en láttam jó néhányszor jönni a Balaton Busz egy VDL-jét még pár éve, most meg egy Transitjuk áll nagyon gyakran a Széchenyi lakótelepi Tesco parkolójában. Valami infófoszlány miatt összekapcsolódik nekem a két dolog, de az a mókás helyzet állt elő, hogy 10 éve űzöm ezt a hobbit, és még egyetlen alkalommal se jártam a cégnél. Olyannyira, hogy a műszakváltás időpontját sem tudom.

 

És akkor van itt az NP Hungária (Kunszentmárton) is. Hozzájuk is találtam álláshirdetést, ami martfűi, szarvasi és tiszaugi végállomásokkal hirdet járatokat. A martfűi járat biztos Győri Imréé (az a martfűi járat, amit múltkor Szolnokon fotóztam :D ), a többit viszont sosem láttam még. Az említett cég jól ismert telephelyén pedig megjelentek az alábbi buszok: MAN-827, NCK-201, RHL-156 - utóbbi egy Isuzu Novo, ami nincs fent Fotobuson.

Előzmény: Őrült Szemetelő (2382)