FERENSZ Creative Commons License 2023.09.03 0 0 2622

iScale Opel Astra K Sportstourer:

 

 

 

A face marketplace-en láttam meg, tök véletlenül.
Mint köztudott többféle keresőszóval szoktam keresgélni, mivel van aki a "kisautó" jelzőt szokta használni, más a "modellautó" jelzőt, vagy ugyanúgy csak külön írva a "modell autó" kifejezést.
Persze legtöbbször az adott méretaránnyal keresek ha keresek valamit - pl 1:43 - de ezt is a külön írt "modell autó" kifejezést beírva találtam rá.
Gyorsan írtam is az eladónak és kértem írja még meg milyen példányai akadnak, mivel ugyan volt egy 7 darabból álló közös kép, de a lista leírásban szerepelt vagy 10 modell, így megkértem még írja meg, vagy ha lehet küldjön képeket, mert nem keresek konkrét típust.
Ami megtetszik alapon gyűjtök.
Noha meglett korábban a J Astra kombi ami nem túl gyakori példány, és ezt eredetileg nem is biztos hogy megvettem volna, mivel a valóságban is noha tetszik, egyedül a csomagtartó ajtó előtti kis ívelt rész nem tetszik benne egyedül.
Az előzőnél még szépen elvezették ott is és ennél se lenne rossz, ha azt a hülye krómcsík vonalvezetést ott abbahagyták volna.
Számomra csak ez rondítja el eleve a modellt és az igazi autót is.
Meglepődtem hogy iScale, mert Minichamps gyártmánynak tippeltem volna, de így se rossz.
Már ki is fizettem gyorsan az eladónak és még épp írtam Ervin Mihálycsik kollegának is, hogy kell-e neki egy, mert rémlett hogy egyik alkalommal ilyen céges példányával mentünk börzére.


Elől szép lámpákat kapott, alatta látható is az égőhelyes kialakítás, ki krómos Opel emblémás hűtőmaszk, egy Astra típusrendszám, valamint fekete-ezüstös ködlámpás kialakítás.
Elsőre ezüstnek tűnik a modell - a dobozos képen és mikor megvettem is - de inkább ilyen szürkéskék.
Nem baj, még határeset.


Hátul szép lámpák, alattuk gyengén de látható az égőhelyes kialakítás ami eleve a modellen van úgy kialakítva, és természetesen a piros lámpában megfelelő módon ki van hagyva az irányjelzős-tolató rész.
Szép kis Opel logót is kapott, valamint Astra típusfeliratot - nem csak a rendszámot illetően - hanem külön kis króm kialakításban.
Két frankó kipufogót kiemelték ezüsttel és természetesen a piros prizma festések is oda kerültek.
Fent kapott pici cápauszony antennát.


Gondoltam hogy csinálok egy-két képet a belsőről is, de nem tudom szétkapni a modellt.
Az alján nem találtam csavarozást, nyilván rejtett, azért meg most nem bontom meg a drágát.