modder151 Creative Commons License 2023.09.03 0 0 3

 

Szia!

Abból amit írsz, első körben arra gondolnék, hogy valami leállítja a motort- vagyis nem kifejezett motorhibának tűnik. Sok infót nem leltem a gépedről, de találtam ilyet:

 

Ez rögtön két hibaforrásnak tűnik. Az egyik mintha hőérzékelő, a másik meg akár akár olajnyomás érzékő is lehet- tudni nem tudom sajna, de nálad ott a gép, lehet ellenőrizni. Namost bármelyik el is romolhat, de akár lehet túlmelegedés vagy kevés olaj is a gond. Ezeket nézted?

HA ezek valamelyike állítja le a géped, akkor ott kell vizsgálódni, a miértet keresni. Azt semmi esetre sem javaslom, hogy simán átkösd őket, és ha úgy megy a gép, akkor úgyhagyd... Viszont próbaképp átkötni jó megoldás lehet.

 

A karbiról:

Nem érzem úgy, hogy ott lenne a gond. Ha rövidebb idő alatt állna meg, akkor azt mondanám, hogy nem kap elég üzemanyagot, de egy perc ehhez sok, addig nem tartana ki szerintem az úszóházban lévő benzin...

Viszont ha már takarítod, akkor ne hagyd ki:

 

Van ott az a fekete műanyag 'csavar', aminek a pillangószelep karja 'támaszkodik'. Ha azt a csavarkát kiveszed, alatta van egy műanyag dugó. Ott is porold ki- csak figyeld meg a dugó állását, és ugyan úgy rakd majd vissza!

 

Jó mulatást, sok sikert!