balint36 Creative Commons License 2023.09.03 0 1 382

„Vitatkozni érvelni kell és lehet, de senki sem ülhet a magas lovon!”

Ha kicsit visszaolvasod, te is rájössz, hogy rossz helyre címezted.

Fizolti 380. számú hozzászólását tudom ismételni. Sajnálatosan az általad vágyott vita álcájával a 350-es hozzászólásban egy nagyon finoman szólva is egy nagyon is hiányos, rozoga, lyukas, megkérdőjelezhető, érzelmi alapú koholt történet lett előadva, miközben az általad vágyott érvelés és az ahhoz kapcsolódó alátámasztások a mai napig nem lettek bemutatva.

De miután többedmagammal megkértük az alátámasztást, amire a kérés helyett magas lóról csak annyi jött, hogy parancsolgatni otthon kell, én abban csak azt tudom látni, hogy az illető nem is tudja alátámasztani a hipotézisét, nem tudott érvelni.

Sajnálom, de ha valóban vitát és érvelést szeretnél, akkor ne hunyj szemet bizonyos emberek fölött. Ha pedig be is akarod tartatni, akkor BKK-s offolás helyett te is rákérdezhetsz, hogy hol van az, ami mindezt megalapozza.

Nincs szó semmi vádaskodásról, mert én eddig a pontig csak annyit csináltam, hogy megkérdőjeleztem a hitelességét, ami azzal függ össze, hogy nem kaptam/kaptunk hitelt érdemlő bizonyítást. Személyére vonatkozóan megjegyzést – habár tudnék – megtartottam magamnak. Viszont éltem az idézés jogával, ezért több alkalommal a kapott szófordulatokat én is felhasználtam.

Előzmény: Törölt nick (378)