Christy666 Creative Commons License 2023.08.23 0 1 12656

Mi lehetőleg próbáltuk kerülni a nagyon tömeges és turistás helyeket . Ahol ez nem kerülhető, vagy nagyon korán mentünk , vagy vadkemping és este csináltuk , vagy ott ébredtünk . Így minden tömeg mentes volt . 

Amit én kihagytam volna az a Shala folyó . A Komani - tó , rajta kompozás , illetve a Shala folyóig vezető út gyönyörű , de az  ott ˇkötelező " 4, 5 órás szünetet én nagyon sajnáltam ( hatalmas tömeg , üvöltő zene , strand feeling stb ). 

Legközelebb komppal visszük az autót és Fierze - Valbona út lesz . 

Motorral is vállalható ahol jártunk , ami nem azt nem írtam bele ebbe a kis beszámolóba . 

A Langarica kanyon szerintem nagyon extra , csak hétköznap , illetve reggel . 

Osumi kanyonban érdmes túrázni , szerintem nagyon klassz . 

11 napunk volt , utazással együtt , Bosznia felől érkeztünk mivel nagyon szeretjük . Határokon sehol nem vártunk .

Vasárnap este indultunk , hétfőn este érkeztünk Thethbe , ahol 2, 5 napot túráztunk . Városkat mindig esti , késő délutáni érkezéssel néztük meg , ami amúgy is praktikus volt a közel 40 fok miatt .

Beratban szuper kempingünk volt , ott 2 éjszakát voltunk , este érkeztünk , városi csavargás , másnap Osumi , este Berat , következő nap pedig Holta- kanyon ( fél nap ) és Gijokastra ( mondjuk utóbbi nekem Kruja ( kézműves bazár , kicsi , de igényes termékek ) és Berat után nem volt ütős . 

Fantasztikus ország , a hegyvidék , a falvak dugó és tömeg mentesek szerencsére .  

Szerencsére nem vittem a fotós cuccomat , mert 3 percenként ugráltam volna ki a kocsiból :-) , de tavasszal újrázunk , látni szeretném olvadáskor az egészet ..

Előzmény: Vicuska6908 (12653)