UFOzzuummm... miEeee... Rabuk legyünk, vagy örök magyar ok szabad ok?
1.: Kávézzuummm... nemrég beszéltem a apuékkal, és az Égieinkkel, és Bábel, Bábellel és Bábelnél kezdődött... az a háboruuk, ami sokkal nagyobb, mint most itt? -hadobázok? Na van benső ember, és az vagy fény, Égifény, vagy van ez a sárból menüük, s az hogy sátán, az sártan, és jaja szartan? Na ami most nemrég, ez a sárbura, fita itt minden kigyó -hüllő -hulla katyvala, ami most bennünk, akik fény -gyerekid dig, azok... azoknak miután ebbe a kigyőbőrbe bele huppsz, a fénygyereknek fel kell ébredni, ezért akarom, hogy ez az ufo -téma, meg maradna, amivel a gyerekéink, talán seggit enne,(marad a gyerek ha jőátszik, ezek a vakkanások? Na most én tudatosan ugrottam ide... fita ez teljes hadszintér, a hadsintérek, ami most itt azzal, hogy te MAGYAR RULL GONDOLKDOL -KOZOL -KÖZÖLSZ, gond öl?- azzal mi a mi magnes terünkben vagyunk, ami közvetlen szülő magyar szülő sullyink, most...A Mi is ufok vagyunk! -bang...CSAK EGY EGY SZÜLŐNK FÉNYSZÜLEINK VANNAK, ÉS CSAK ÖRÖK EGYBE ÖRÖK PÁROK, GYEREKÉI, nem ugy hogy van seddlés vedlés és baxás kása? Fita, ezek egymást eszik, ládd ábram, hozd a pacalt, pestizsákba, kilóg a lu lába, (fita lu az angyal) és ham ham ham...Fita, én nem bántom őket sem meg senkit, mert akkor én is kigyó bigyós MO mo mo mo...lennék,és juhus a bónus, ennék?
5.: Zna annak a megértése,.hogy a Mi ÖRÖK ÉLŐ FÉNYSZÜLEINK, ELŐSZÖR IS TÖKÉLETESEK, AMI ÖRÖK EGÉSZEK UGY HOGY AZT MEGBONTANI.BÁNTANI NEM LEHET,NA MOST OLYAN GONDOLÁT SE LEHET, AMI MI KIVÜL...fita,én most ha testem azaz ezt a sárbödönt elhagyom, akkor is megvan az a fekete angyali pongyola, amivel meg tudom közeliteni a mieinket, akiket halálra terhelnek -terhálnak, és itt... ládd az örökös függetlenségi -szabadság horrorrr...harcaink, és most is hogy mi senkinek nem adunk beadást, ezt először most gonmdolátbank, mrt az már s azzal a mi magnes terünket hozzuk NUK létre, (fita, minden amit gondolsz ölsz, csak te tudod hogy ölnék, ha lenne disznóódisz?) és az a magnesseség ládd EGGYÉ TETT-TESZ TEST (TESZTKULLO) BENNÜNKET, ami most...OLYAN NICS NEM LEHET GONDOLÁT FŐLEG,HOGY BÁRKI MEGTEHET HELLETTED BÁRMIT, BÁRMIT MEG VAGY BAXVA? Ezt szintén ugy az irataimba, hogy ONNAN, meghaltam, de nem, azaz most mégis ugy van, hogy azokat,ládd akik nem bántanak senkit, meg olyan fütyre lábaM sem lenditem,hogy azt bántsam, aki nem bánt, engem, na most az angyalukat -szellemeket nem lehet megölni, (fizikai tüzzel se, sőtt...) csak meg viláGITani, fény beléjük,és most... (fita ha csak ketten, ládd sLuth tesóm, hellő, vas a ló 5000 év távaltábu) na ezekbe program van, és az a fénnyel, puck? -ládd azért akarnának el hallgattatni bennünket, S figyeljál az ÖRÖK FEL SZABADITÓK, BAX BAXÓK BAXATÓK ADÓK? -MEG AKIK MEGHALSZ, ÉS MI FEL TÁMBAXUNK BENNETEK, BENNETEK? - VÉGBELETEK?
6.: Fita, itt minden okádákuk, és ahoz kellenek a gyerekéink, na most itt minden sárból, és kinek van több nagyobb GANÉ DOM? -fita, itt amit humaNŐiDOM, jaja még az is, hogy a tested a DÖG GÖD DOM, TEMTLOM OD? Minden sárból, még a kövek meg fémek is azok, és a földed dead, abra himiKÁIknak adta, ki mi mi kiMO? Fita, itt az hogy MAGYARORSZÁG OK MENNYORSZÁGOK, még az emlék ÜK? Királyi popság szent nemzetseggek, kinek nagyobb a ülepe, kinek van a legnagyobb, ami örökre el trkarná a napot? -pár atomcsapás és bizon atomtél? Fita, ne gondold az ne, hogy csak tied a világ, fita ezek itt minden kigyó hüllü hülla baxás kása, tehát nincs benne bennük NUK? -fény!!! Fita, ezek mindent velünk csináltatnak, ládd ássas velük egy nagy GÖD DÖRR...(GOD GIVER OF DEAT?) HA KI AKARNAK MÁSZNI, LÜDD ŐKET VISSZA,(FITA MAGA A HÁBORRUK, ÉS MIKOR FOG VISSZA MIDNEN AMIT ÁRTOTTAK, RÁJUK?- AZ TE NEM TUDOD HOGY TE MOST OLYAN DOOMDSDAY HOGY ALLATTAD, IS MINDEN KIFOLY? -FITA AZ VOLT AZ ELŐS MALTEX?) ÉS FITA, MERT MOST...Nincsak az első emlékem, mikor 1999 decemberben, vissza jöttem,(na ha nem állitjuk meg őket, valóban egy porszem se maradt) hogy Gorginyó Bushra szavazzak, ládd BESZÉL A DZSUGANUK GOD -DAL, s fiteled, szétbombázzák BabyLonyát, vissza a őskorba? -na most arról volt szó, hogy a leleteket, ami közt volt vagy 10 olyan szabadenergia mütyürke, na meg hol vannak ára ábra ha mi leletek? -ha mise, tise? Na akikkel igy egymásra találtunk, készüljetek fff... mert te is ufo...UFO-k? -made in Hu? Whohohooo...
Íinnenn... senki, itt értem, se Isten se ördög se démon, se fakin angyali karcag szaraszag (szahara horror...hogy kóválygtak 40 év? -nincsak ténleg angyalok?-te láttál már igazi pokot) hierarhiájuk, nem tud tenni semmit, főleg gondol ni ni ni... göndört az orárul mit árul?
BBa bla bla...fita, ténleg Bábellel Bábelnál kezdődik a tánc na most mos is, tánci tánci mamának, cicit ád a fianak...