fran07 Creative Commons License 2023.08.14 0 0 39

Én is szeretnék reflektálni a műsorra. Próbálok nem bántó lenni vagyis nem áll szándékomban annak lenni.

Valaki írta, hogy mi értelme az ilyen műsoroknak. Az emberi élet egyik legfontosabb kérdéséről szól. Hogyan találhatsz

magadnak párt? Mit kell tenned érte? Mik a társadalmi elvárások? Mik a másik oldal elvárásai? A jogosak, a jogtalanok és

ha ez kell hozzá, akkor megcsinálom típusúak. Minden társadalom tudja, hogy az a legjobb, ha mindenkinek van párja,

férje és felesége. S mivel a legtöbben nem vagyunk tökéletes megfelelői a társadalmi elvárásoknak, attól még kellene

találnunk párt. Vagyis a majdnem negyven éves infantilisen viháncoló hölgynek aki tinilányt nevel neki is járna egy normális pár. Én is jellemezni fogom a hölgyeket, de ez fontos, hogy hibáik ellenére ők is érdemelnének egy normális szerető párkapcsolatot. Mindannyiunknak ez lenne a legjobb. Milyen szereplőkön keresztül akarta bemutatni az ilyen emberek küzdelmeit.

1. Bogdányi Titanilla: Szegény buta, de ezt eddig is tudtuk róla. Fontos neki a külsőség, infantilizmusával azt rejtegetheti, hogy tudja mekkora bajban van. Amikor az egyik srác elmondta, hogy nem akar tőle semmit, akkor meg volt akész válasza, még ő nyugtatta a csávót. Ehhez van szokva, sőt ő is ezt akarja. Nehéz lehetne az életét átalakítani egy férfi kedvéért.

2. Jázmin Viktória.Nekem nagy csalódás. Ő egy alkoholista. Aki a szép életével, a modellszakma fényesebb oldalával tompítja a fájdalmait. Van benne őszinteség, de nem az a fajta,ami jó irányba vinné. Értem ezalatt az önismeretet és változtatni akarást.

3. Schumacer Vanda. Ő is buta, de nagyon okosnak képzeli magát. (Nem kell mindenkinek okosnak lenni) Keresi a feltűnési lehetőségeket. Mindent akar. De az élet és a párkapcsolat pont arról szól, hogy néha az eggyel is meg kell elégedni, sőt éppen elég az az egy. Erre ő még nem képes.

4. Danics Dóra. Ha a világ legtökéletesebb nője is lenne, akkor is red flag egy férfinek, hogy Bach Szilvia várja otthon mint anyósjelölt. Ezt tudatalatt ő is tudja, de neki ő az édesanyja. Ezért van egy láthatatlan,semmilyen személyisége, ami érdektelenné teszi őt egy férfi számára. Még barátként is. Ez nem csak az ő hibája. Ráadásul előadóművész. Csak belép a szobába és 5 perc múlva elfelejted, hogy ott van. Még a műsorban sem látszik ahol a randijait szervezik és bonyolítják. Neki is járna egy pár, aki becsüli és szereti, de nehéz lesz ilyet találnia.