Tulipántoss Creative Commons License 2023.08.13 0 4 38

Én a műsor elején, első blikkre leírtam véleményem. De az eltelt idő alatt semmi nem változott!

 

A nőknél továbbra is maradt az antipátia. Pedig bizisten próbáltam nagyon pozitívan nézni a műsort (kritikus szemüveg nélkül!), de egyik hölgy sem avanzsált elő szimpatikussá. Van akinél még a béka poppolója alá is süllyedt mindez!)
- Schumacher Vandán menet közben valóban több minden nagyobbodott!  Főleg az arca, s vele együtt az egója.

Sem szépségben, sem intelligenciában nem jeleskedik nálam. Sőt! Amikor felháborodottan tolta, púderezve magát, hogy ő már " azért tett le valamit az asztalra! " nos, az már sok(k) volt. Bármit is tett le az asztalra, igényei túlszárnyalják azt! ( Vanda kiverte a biztosítékot! Szó szerint! Mert még a viharnak sem tetszett a nagy monológja! De most az egyszer nem bántam, hogy nem volt áram!) A férfiakról olyan nagyképűen beszél, holott a szeme mást árul el róla. Férfiak között hangzott el, hogy sokan még bottal sem piszkálnák meg!  Nem is értem, hogy kerül be a különféle műsorokba, de bizonyára mindent megtesz a szereplésért, és a vele járó "bérezésért"?! 


- Bogdányi Titanilla a "szinkronos," szintén túl tolja szekerét! Szinte kínálja magát mindenhol és mindenkor. A viháncolásával járó állandó vihogása, már-már zavaró. Közel negyvenévesen ez már nagyon kellemetlen, hiszen már a saját  tini lányánál is többet produkál, feleslegesen. A kevesebb több lenne részéről. Szerintem. 

- Továbbra sem tartom egy nagy számnak a "szépségesnek" tartott Jázmin Viktóriát. Átlagos kinézetű, és egyszerű, mint faék. Nehezen fejezi ki magát. Sokszor már drukkolok, hogy a mondat végére érjen, hogy ne süljön már bele a mondandójába.

- Danics Dóra igencsak nagy dumás! (Akár csak az anyja! ) Dóra is közel a negyvenhez, ilyen maznán,  nyafogósan ( azaz elkényeztetett, sírós, pityergős, kényeskedő, kényes, nyimnyám, nyűgösködő) stílusban beszélni, azért már brrrr! Meg nahh!  Mindezzel a sok ostoba gondolattal, mentalitással, csupán csak a butaságát fitogtatja. Úgy csodálkozik rá dolgokra, mint keszeg az új stégre!

A férfiaknál továbbra is Papp Zsombor és Frohner Fecó szimpatikus. Köcse György a táncos illik ugyan a műsorba, de így hárman kevesek a carból várat  építeni akcióhoz!)

Pellerék és a csatorna Mikije  no comment.  ( Az állatfarmon történt randevún  Miki hörgő-pörgő-levegővétel nélküli, fuldoklós  röhögésétől szerencse, hogy nem futottak szét az állatok! Pedig nyitva hagyták még a kaput is. Nem hiába mondják, hogy nagy Isten állatkertje.)

 

CelebrANDI szerepeltetése továbbra is rejtély számomra. (Még Kánya Kata színésznő is üdítőbb, szórakoztatóbb látvány lett volna! Szerintem. Aki még 70 évesen is jól néz ki, kellemes jelenség lett volna egy társkereső recepcióján, a nagyon kellemes hangjával! És 25 éve segíti a társkeresőket a "Társtaláló Irodájával." Rutinjával bizonyára segítette volna a középszerűen muzsikáló  műsorvezetőket is. 

No de,  azt írja az újság, hogy: " ennyi volt! Az RTL leveszi a képernyőről  ezt a legpocsékabb műsorát, véget ér a szellemi kútmérgezés." "Tehát, ha minden igaz, akkor már csak pár epizód van hátra, amit mi szívós, edzett nézők már féllábon is kibírunk, nem igaz?!